Flinders project: Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Flinders Project: OBA

De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) is met 28 vestigingen een grootheid in bibliotheekland. De OBA is een culturele instelling die zich ten doel heeft gesteld het vrije verkeer van informatie in de Amsterdamse samenleving te bevorderen. Daarnaast wil zij een centrum voor ontmoeting en educatie zijn voor alle geledingen in de bevolking. Er zijn 330 medewerkers werkzaam en met 4,1 miljoen bezoekers is de bibliotheek de meest bezochte culturele instelling van Amsterdam.

Voor haar vestiging in de Indische buurt (Javaplein 2) vroeg de OBA aan Flinders de meubels en verlichting te verzorgen naar interieurontwerp van Geusebroek Stefanova architecten. Voor dit prachtige project leverde Flinders onder meer:

Video van de OBA

Bekijk hier het filmpje van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Hierin een interview met Rina van Duinen, regiohoofd van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

Impressie

Flinders Project: OBA

Flinders Project: OBA

Flinders Project: OBA

Meer dan 100.000+ interieurproducten in collectie

Flinders is Projectdealer van meer dan 250 design labels. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000+ design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.