Stapelbare stoelen

Stapelbare design stoelen

Flinders heeft een ruim assortiment stapelbare stoelen. Een mooi voorbeeld van zo’n stapelbare stoel is de Vitra .03 stoel met poedercoating onderstel stapelbaar. Hij oogt op het eerste gezicht misschien wat simpel, maar hij heeft zo zijn geheime ingrediënten. De rugleuning is bijvoorbeeld erg flexibel zodat hij zich volledig aanpast aan jouw lichaam. Elk moment van de dag zit hij klaar voor de start! Past een chromen onderstel beter in de vergaderruimte, of op de werkplek thuis? Dan kun je beter voor de Vitra .03 stoel met chroom onderstel stapelbaar gaan. Deze stoel is eigenlijk zoals de naam al zegt precies hetzelfde qua design, maar heeft een ander soort onderstel en een andere kleur. Ontdek al onze stapelbare stoelen! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Prachtige stapelbare stoelen

Ken je de stapelbare stoelen van Arper al? Arper besteedt niet alleen aandacht aan de functie die een stoel gaat vervullen, maar ook aan techniek, kosten, materiaal en zelfs duurzaamheid. Een bijzonder mooie zakelijke stoel is toch wel de Arper Catifa 53 Tube stoel. Een elegante zitting in combinatie met een strak onderstel geven jouw werkplek of de vergaderruimte een moderne en romantische uitstraling mee. De stapelbare stoelen van Arper zijn ook in andere onderstellen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Arper Catifa 46 Sled stoel. Hij wordt ook wel het kleine broertje genoemd. Daarom is hij perfect voor alle ruimtes die de voorkeur geven aan een wat compactere stoel.

Luxe Howe stapelbare stoelen

Het Deense Howe heeft een aantal echte klassiekers in hun assortiment. Neem bijvoorbeeld de Howe 40/4 stapelbare stoel. Deze stoel vind je niet alleen terug op inspirerende werkplekken, maar bijvoorbeeld ook in diverse musea. Wat is het succes van deze stoel? Hij creëert ruimte zonder dat hij zelf veel ruimte inneemt. Dat is nog eens handig. Ze vormen een ware aanvulling voor in de ruimte waar jij ze wenst. Heb je de Howe Munkegaard Chrome stoel al wel eens gezien? Dit is niet zomaar een stoel, maar een sterke, gedurfde, elegante en edgy stoel. Hij voelt zich overal thuis! Een andere variant van deze stoel is de Howe Munkegaard Black stoel. Zoals de naam je al heeft verklapt, is het onderstel van deze stoel zwart. Zoals alle andere stoelen van Howe wordt deze ook geproduceerd vanuit het oogpunt van tijd- en ruimtebesparend meubilair. Daarbij staat het stukje duurzaamheid ook hoog in het vaandel.

Vragen over stapelbare stoelen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een van onze stapelbare stoelen. Wat is het voordeel van een bepaald soort materiaal? Kan ik ook andere kleuren van de betreffende stoel bestellen? Dit kunnen allemaal relevante vragen zijn voor jou. Bel gerust onze klantenservice of neem contact met ons op per e-mail. Wij staan graag voor je klaar!