Flinders project: Theater de Maaspoort

 

Flinders Project: Theater de Maaspoort

Theater de Maaspoort te Venlo heeft de afgelopen jaren een grondige metamorfose ondergaan. Zo is het bestaande theater compleet gerenoveerd. Daarnaast heeft een uitbreiding plaatsgevonden en is een nieuwe Middenzaal gebouwd. In oktober 2011 is de renovatie opgeleverd. In Theater de Maaspoort bevindt de brasserie Pollux; de culturele en culinaire ontmoettingsplek voor iedereen. Bij mooi weer kan de bezoeker genieten op het terras op de Oude Markt.

Voor dit terras werd Flinders gevraagd een voorstel te doen voor het buitenmeubilair, samen met Moerkerk Advies. Uiteindelijk is gekozen voor een prachtig wit terras met 80 Driade PIP-e armcairs (ontwerper: Philippe Starck) en 20 Schaffner Säntis terrastafels.

Flinders Project: Theater de Maaspoort

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 70 design labels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelendesign kantinestoelendesign bureautafelsdesign vergadertafelsdesign kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven