Collectors items

Kunst collectors items

In de collectie kunst collectors items heb je de keuze uit zowel collectors items als miniaturen van bijvoorbeeld de bekende merken Vitra, ArchitectMade en Kay Bojsen. Je kunt kiezen uit meer dan honderd kunst collectors items in bijvoorbeeld de vorm van een vrolijke aap, een iconische stoel of een kleurrijke vogel. Het gaat stuk voor stuk om kunst die gezien mag worden en je interieur een persoonlijk karakter geeft. Kies bijvoorbeeld voor je favoriete designstoel in miniatuuruitgave of de zeer geliefde vogel die we ook wel kennen onder de naam Eames House Bird. Op een dressoir, een wandplank of een bijzettafel: er zijn tal van plekken te bedenken die je perfect aanvult met een kunst collectors item. Heb jij al een favoriet op het oog? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Houten kunst collectors items 

Eikenhout, walnoothout of beukenhout? Het assortiment kunst collectors items typeert zich door heel veel exemplaren van hout. Het Deense merk Kay Bojesen kennen we vooral van de veelzijdigheid aan dieren van hout. Een aap, een zebra of een hond, je vindt deze figuren en nog veel meer in de collectie van dit merk. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Maak er een groot feestje van thuis met een gezellige dierenboel aan kunst collectors items. Een ander merk van Deense bodem is ArchitectMade. Neem bijvoorbeeld de houten vogeltjes uit de Bird serie. Ze zijn nog leuker als je ze bij elkaar plaatst. Al een plekje in huis in gedachte waar je een of meer kunst collectors item(s) neer kunt zetten?  

Geef een kunst collectors item cadeau 

Voor de echte liefhebbers van kunstobjecten is het extra leuk om meerdere kunst collectors items door de jaren heen te verzamelen en bij elkaar neer te zetten op een meubel of plank. Kies een plekje in huis uit waar ze een mooi plekje kunnen krijgen. Je kunt het ene moment jezelf verwennen met een nieuw exemplaar, maar het kan ook een idee zijn om een aantal kunst collectors items op je verlanglijstje te zetten. Zo kun je keer op keer je verzameling collectors items en miniaturen uitbreiden. Je kunt ook iemand anders verblijden met zo’n exemplaar. De Monkey collectors items van Kay Bojesen doen het niet alleen goed in de woonkamer, maar zorgen in de kinderkamer ook voor een lach op het gezicht van een kind. Fan van een iconische klassieker? Dan is de Vlinderstoel Series 7 miniatuur wellicht iets voor jou.   

Kunst collectors items bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kunst collectors items van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar kunst collectors items van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.