Horeca tafels

Horeca tafels bij Flinders.nl

Horeca tafels (of kantine tafels) koopt u bij Flinders.nl. Bij Flinders vindt u prachtige horeca tafels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben houten kantine- en horeca tafels in alle denkbare formaten, maar ook kunststof tafels in diverse kleuren. Met het merk Functionals hebben we stalen horeca tafels in huis gehaald. Ze zijn prachtig qua vorm, slijtvast en je kunt ze zeer eenvoudig schoonmaken. Daarnaast kunnen we de tafels binnen een week leveren. Wel zo makkelijk als je een nog lege kantine hebt. Wij bezorgen gratis binnen Nederland.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Horeca tafels van bekende merken

Flinders is dealer van bekende design labels die horeca- en kantinetafels verkopen. Flinders verkoopt Kartell en Magis uit Italië, Muuto, &Tradition en Hay uit Scandinavië. En uit Nederland hebben we de merken Functionals, Gelderland, Arco, Gispen en Moooi. Favoriete kantinetafels zijn voor ons de Table First rechthoeking tafel van Magis, de Adaptable tafel van Muuto en de FAT tafel van Arco.

Een horeca tafel kiezen

Een horeca tafel kies je niet zomaar. Aan deze tafels wordt de lunch genuttigd, wordt gelachen en gepraat. Of uw gasten dineren, drinken en zitten eraan. Het is een sociale plek in de organisatie of uw zaak. Erg belangrijk voor de sfeer en het plezier in de ruimte. Wil je snel aan de slag, kies dan een Functionals Lloyd tafel. De tafel is er standaard in 200cm en 230cm lengte. Je kunt er natuurlijk met gemak twee aan elkaar schakelen. Zo kun je al gauw met een man of 20 lunchen of industrieel dineren. Het mooie van de Functionals tafels is dat ze gemaakt zijn van staal. Dit heeft het voordeel dat je ze zeer eenvoudig kunt schoonmaken. Daarnaast zijn de tafels ijzersterk en ook nog eens verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Een mooie en betaalbare houten kantinetafel is de C44 tafel van HAY. Het blad van de tafel is zwart  aan de ene zijde en wit aan de andere zijde. Je kunt het blad omdraaien als je een zwarte tafel wilt, of juist een witte. De keuze is aan u.

Hoge kortingen op kantine- en horeca tafels

Door onze scherpe inkoop realiseren wij hoge kortingen voor u. Bent u op zoek naar meerdere kantine- of horeca tafels, vraag dan nu een scherpe offerte aan.

Vraag een offerte aan

Gratis leveren en monteren van kantinetafels

Flinders levert gratis in heel Nederland. We monteren de kantinetafels voor u zonder extra kosten. Uiteraard nemen we verpakkingsmaterialen mee naar terug. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. En ook na de levering kunt u op Flinders blijven rekenen. Mocht er onverhoopt een defect zijn aan een kantinetafel, dan komen we deze repareren of vervangen.

Vragen over kantinetafels? Onze kantooradviseurs staan voor u klaar

U kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke kantinetafel. Welke formaten zijn voorradig, wat zijn de exacte afwerkingen en wat is de exacte hoogte van het blad? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze kantooradviseurs 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Bij Flinders vindt u de mooiste horeca tafels:

  • Betaalbare Kantinetafels
  • Design Kantinetafels
  • Houten Kantinetafels
  • Kunststof Kantinetafels

Naast Kantine- en horeca tafels bieden we ook een grote collectie kantinestoelen, bureautafels en vergadertafels.