Er komen geen producten overeen met de selectie.

Klein, maar fijne statafels

Misschien heb je niet al te veel ruimte op het terras waar het evenement wordt gehouden. Dat is geen enkel probleem! Wij hebben namelijk ook een aantal kleinere statafels voor je geselecteerd. Zoals de Functionals Lloyd Pub statafel 60x60. Hij staat misschien op hoge poten, maar legt je geen strobreed in de weg. Hoe dan ook, hij heeft wel zin in jouw gezelschap. Met een paar vrienden kun je prima bij hem terecht. Een andere statafel die er net zo over denkt is de Menu Afteroom Bar statafel 68. Een kopje koffie, een mok thee of een glas wijn. Dit tafelblad vindt alles goed! Door het eenvoudige design voelt deze tafel zich eigenlijk overal wel thuis. Wil je keuze hebben uit meer kleur? Ga dan voor de Fermob Luxembourg statafel 80x80. Je hebt de keuze uit maar liefst 23 verschillende kleuren. Zo zit er hoe dan ook een kleur bij die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Al maakt het de keuze er misschien niet makkelijker op. In elk geval genoeg statafels om uit te kiezen!

Een maatje groter: statafels vanaf 100 centimeter

We hebben een aantal van de kleine en de grote jongens gehad. Je vindt in ons assortiment ook wat tussenmaatjes. Neem bijvoorbeeld de Emu Yard Counter statafel 120x70. Deze tafel kun je in verschillende vrolijke kleurtjes bestellen. De tafel weegt maar 18,5 kilo, maar kan maar liefst een gewicht dragen van 200 kilo. Je kunt dus voldoende drankjes en lekkere hapjes op tafel zetten. Geen probleem! Hij voelt zich vooral thuis in de tuin, of op het terras. Ga je liever voor een essen tafelblad? Dan is de Emu Yard Counter Ash statafel 120x70 wat voor jou! Het onderstel van deze tafel is gemaakt van aluminium. Deze weersbestendige statafels gaan door weer en wind, speciaal voor jou.

Vragen over statafels? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een van onze statafels. Wat is het voordeel van een bepaald soort materiaal? Kan ik ook andere kleuren van de betreffende tafel bestellen? Dit kunnen allemaal relevante vragen zijn voor jou. Bel gerust onze klantenservice of neem contact met ons op per e-mail. Wij staan graag voor je klaar!