Sorteren op

1-29 van 29 producten

Design bureaustoelen

Heeft u veel bureautafels staan? Dan mag een goed zittende design bureaustoel niet ontbreken. De design bureaustoelen van Flinders zijn gegarandeerd goed. De design bureaustoelen zitten zeer comfortabel en ogen daarnaast mooi. Flinders heeft verschillende type bureaustoelen in het assortiment opgenomen. Van 300 tot 1600 euro, voor ieder wat wils. Wij hebben bureaustoelen van bekende merken als Vitra, Hay en Gispen.

Hoge kortingen op Design bureaustoelen

Door onze scherpe inkoop realiseren wij hoge kortingen voor u. Bent u op zoek naar meerdere bureaustoelen, vraag dan nu een aantrekkelijke offerte aan. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Vraag een offerte aan

Gratis leveren en monteren van design bureaustoelen

Flinders levert gratis in heel Nederland. We pakken de design bureaustoelen voor u uit en plaatsen ze op de juiste plek conform het inrichtingsplan. Eventuele montagekosten zijn voor onze rekening. Uiteraard nemen we verpakkingsmaterialen mee naar Flinders. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. En ook na de levering kunt u op Flinders blijven rekenen. Mocht er onverhoopt een defect zijn aan de bureaustoel, dan komen we deze repareren of vervangen.

Proefzitten op een bureaustoel? Onze kantooradviseurs staan voor u klaar

U kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke bureaustoel. Welke kleuren zijn voorradig, wat zijn de exacte opties en mag ik eens proefzitten? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze kantooradviseurs 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Bij Flinders vindt u de mooiste bureaustoelen:

  • Verstelbare Bureaustoelen
  • Ergonomische Bureaustoelen
  • Vitra Bureaustoelen
  • Gispen Bureaustoelen

Naast design bureaustoelen bieden we ook een grote collectie design vergaderstoelen, design kantinestoelen, kantoor fauteuils en kantoor barkrukken.