Kantoor bijzettafels van bekende merken

Flinders is dealer van bekende design labels in kantoor bijzettafels. Flinders biedt onder andere Kartell, Driade en Magis uit Italië, Muuto, &Tradition en Hay uit Scandinavië. En uit Nederland hebben we de merken Gelderland, Arco, GispenPols Potten en Moooi. Favoriete bijzettafels zijn de DLM XL Table, de Bella Coffee Table en de Tray table van Hay,  en de Tre Vierkant Salontafel van Arco.

Hoge kortingen op kantoor bijzettafels

Door onze scherpe inkoop realiseren wij hoge kortingen voor u. Bent u op zoek naar meerdere kantoor bijzettafels, vraag dan nu een scherpe offerte aan.

Vraag een offerte aan

Gratis leveren van kantoor bijzettafels

Flinders levert gratis in heel Nederland. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. En ook na de levering kunt u op Flinders blijven rekenen. Mocht er onverhoopt een defect zijn aan een bijzet tafel, dan komen we deze repareren of vervangen.

Vragen over kantoor bijzettafels? Onze kantooradviseurs staan voor u klaar

U kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke kantoor bijzettafel. Welke formaten zijn voorradig, wat zijn de exacte afwerkingen en wat is de exacte hoogte van het blad? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze kantooradviseurs 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Bij Flinders vindt u het mooiste kantoormeubilair:

  • Betaalbare Bijzettafels
  • Design Bijzettafels
  • Houten Bijzettafels
  • Kunststof Bijzettafels
  • Stalen Bijzettafels
  • Hay Bijzetafels

Naast Bijzettafels bieden we ook een grote collectie Design kantinetafels, Design bureautafels en Design vergadertafels.