JOARZ beddengoed

Het Nederlandse JOARZ heeft een ruim assortiment bedlinnen. De luxe dekbedovertrekken en hoeslakens zorgen ervoor dat jouw nachtrust een flinke upgrade krijgt. Kenmerkend voor JOARZ is dat het bedlinnen van bijzonder hoge kwaliteit is, het luxe voelt en uitstraalt en toch betaalbaar is. Het bedlinnen van JOARZ is van eco-friendly katoen gemaakt. Dat betekent dat ze geen giftige chemicaliën toevoegen om hun producten strijkvrij te maken. Bij JOARZ staat het welzijn van mens en milieu voorop en komen die onschuldige kreukeltjes op de laatste plaats terecht. Dit betekent trouwens niet dat je het beddengoed van JOARZ altijd moet strijken. De gouden tip luidt als volgt: was het beddengoed op 60 graden en hang het direct uit. Als het droog is, maak je je bed op en zie je dat de kreukels vrij snel verdwijnen. Ga je liever voor het allerzachtste beddengoed? Dan kun je het best dit beddengoed wel strijken. 

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het verhaal achter JOARZ

JOARZ is een jong bedlinnenmerk dat een speciale weeftechniek toepast op haar producten. Als we het over katoenen bedlinnen hebben, dan wordt er meestal onderscheid gemaakt tussen twee technieken: percal geweven en satijn geweven. Percal geweven dekbedovertrekken zijn vaak van een wat stevigere, knisperende stof. En dat terwijl satijn geweven vaak wordt ervaren als een soepele, gladde stof. Overigens is satijn geweven wel weer iets anders dan satijn. Dit wordt nog weleens verward met elkaar. Bij het Nederlandse JOARZ zijn alle bedlinnen percal geweven. Dat betekent dat de draaddichtheid per vierkante inch enorm hoog is met 300 draden. Hoe hoger deze draaddichtheid uiteindelijk is, hoe beter je het bedlinnen zult ervaren. De stof van dit bedlinnen is hierdoor fijner en zachter. Dit verschil met standaard percal katoen ervaar je direct. Los daarvan is je bedlinnen middels deze weeftechniek stevig en duurzaam waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

JOARZ bedlinnen voor een- en tweepersoonsbedden

Om voor optimaal slaapcomfort te gaan, zijn de dekbedovertrekken van JOARZ een goede optie. Een fijne nachtrust is uiteraard onmisbaar en daarom mag je best wat extra aandacht schenken en kwalitatief hoogwaardig, zacht en fijn beddengoed in huis halen. Het beddengoed van JOARZ is basic in haar uiterlijk en daarom past het in elke slaapkamer. Bij JOARZ houden ze niet van al te veel poespas en daarom kiezen zij voor een rustgevend design. En dat komt uitstekend van pas in je slaapkamer waar je voor je rust komt. In de collectie bedlinnen van JOARZ vind je dekbedovertrekken voor eenpersoonsbedden én tweepersoonsbedden. De tweepersoonsdekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in twee maten waardoor vast en zeker jouw formaat hiertussen zit. Zo kun je het hele gezin voorzien van kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en uitermate zacht beddengoed.

JOARZ beddengoed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van JOARZ. Dat betekent dat wij alle bedlinnen van JOARZ kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van JOARZ en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij JOARZ. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van JOARZ veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven