Sorteren op

1-1 van 1 producten

De functionaliteit van Jieldé

Jieldé is een Frans designmerk. Het label bestaat al sinds 1950 en is opgericht door de Fransman Jean-Louis Domecq. Zijn focus lag op het ontwerpen van lampen. Zijn interesse voor dit product is ontstaan doordat hij vond dat de lampen van toen niet voldeden aan hetgeen waar volgens hem verlichting aan moest voldoen. Functionaliteit ontbrak. Hij vond dat lampen overal op bevestigd moesten kunnen worden en moesten kunnen draaien zonder dat het lichtsnoer zou breken. Het duurde een aantal jaren, maar uiteindelijk werden zijn lampen ongekend populair en dat begrijpen wij wel. Ze zijn tijdloos, op maat gemaakt, modern en functioneel. Kortom, lampen met karakter. Zo worden ze ook wel genoemd. Ondanks dat Jean-Louis in 1983 overleed, blijft zijn naam altijd verbonden met dit merk. Zijn initialen vind je ook terug in de producten.

Wandlampen van Jieldé met karakter

De wandlampen van Jieldé hebben een sterk karakter. Ze zijn stoer, modern en hebben toch een tijdloze, maar industriële uitstraling. Welk interieur je ook hebt, ze komen in elke ruimte tot hun recht. De Jieldé Signal SI301CS wandlamp is er één uit de collectie. Een prachtige industriële lamp met een speels design. Ondanks dat de lamp in een zachte crèmekleur is uitgevoerd, valt de lamp toch op. De armatuur is verstelbaar en aan de stekker is een stoere twist gegeven. Wil je een echte eyecatcher in je woonkamer? Ga dan voor de Jieldé Loft D4401S wandlamp. Ook al zo’n prachtige, opvallende verschijning. Deze lamp is namelijk in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld de kleur apple green. Hiermee weet jij zeker weten de show te stelen.

Jieldé wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jieldé. Dat betekent dat wij alle Jieldé wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.