Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kennismaken met Jieldé

Het succesvolle Franse merk Jieldé heeft zijn naam te danken aan de initialen van de oprichter zelf, Jean-Louis Domecq. De lampen van Jieldé, die sinds 1950 al bestaan, hebben een aantal kenmerkende eigenschappen: ze zijn modern, tijdloos en op maat gemaakt. Hierdoor komen ze eigenlijk in vrijwel elke ruimte tot hun recht. Maar de belangrijkste punten voor het maken van de Jieldé lampen waren dat Jean-Louis Domecq behoefte had aan een sterke en eenvoudige lamp zonder elektrische kabels in de gewrichten. Voor hem betekende dit dat de lampen alle kanten op moeten kunnen draaien zonder dat het lichtsnoer breekt. In de collectie van Jieldé vind je verschillende hang-, wand-, bureau-, plafond- en vloerlampen terug die allemaal met de hand in Frankrijk worden gemaakt.

Dubbel plezier met de Jieldé vloerlampen

’Veel lampen maken licht werk’. In plaats van één plek belichten, kan je met de Jieldé Loft DD7460 vloerlamp twee compleet verschillende plekken belichten! Deze lamp heeft namelijk twee lampenkappen en armen die je elke kant op kan bewegen. Hierdoor zal er geen onenigheid ontstaan wanneer er meerdere mensen ’s avonds een boek proberen te lezen. Er zijn namelijk twee tijdloze lichtbronnen die iedereen goed licht geven en dus tevreden houdt. Door de verschillende lengtes van de armen heeft de lamp een speels uiterlijk en met de kleur die je kiest geef je de Jieldé Loft vloerlamp DD7460 ook nog eens een eigen karakter. De designlamp die ook een speels uiterlijk heeft, is de Jieldé Loft D9406 vloerlamp. Het lijkt net een papieren muizentrappetje, maar dan in de vorm van een lamp.

Jieldé vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jieldé. Dat betekent dat wij alle Jieldé vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Jieldé. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.