Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het designmerk Jieldé

Het Franse merk Jieldé staat bekend om zijn tijdloze collecties. De lampen worden namelijk al sinds 1950 non-stop verkocht. Het succesvolle designlabel heeft zijn naam te danken aan de initialen van de oprichter zelf, Jean-Louis Domecq. Hij heeft ervoor gezorgd dat al zijn lampen passen bij de kenmerkende eigenschappen en standpunten: tijdloos, modern en op maat gemaakt. Zo moeten de lampen overal bevestigd kunnen worden en mogen er geen elektrische kabels in de gewrichten zitten. Jean-Louis Domecq wil namelijk voorkomen dat het lichtsnoer in de lamp breekt. De lampen komen in vrijwel elke ruimte tot hun recht. In de collectie van Jieldé vind je verschillende hang-, wand-, bureau-, plafond- en vloerlampen terug die allemaal met de hand in Frankrijk worden gemaakt.

Lekker blijven hangen bij Jieldé

De hanglampen van Jieldé maken het zo gezellig en aangenaam in de ruimte waar ze hangen dat je niet weg wilt. Deze dimbare lampen die gemaakt zijn van aluminium kan je precies zo fel of gedimd laten stralen op de manier die jij zelf prettig vindt. De Jieldé Augustin A240 hanglamp in de kleur violet fuchsia zal al een sfeermaker zijn wanneer het licht uit staat. De lampen zijn dus leuk om te zien én geven ook nog eens fijn licht. Op zoek naar een nog kleiner hanglampje die net zoveel straalt als de grote hanglampen? Dan is de Jieldé Augustin A160 hanglamp een erg goede optie. Dit lampje is verkrijgbaar in 25 kleuren. Wanneer de kleur die je zoekt niet op onze Flinders site staat maar wel op de site van Jieldé zelf? Neem dan contact met ons op!

Jieldé hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jieldé. Dat betekent dat wij alle Jieldé hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Jieldé en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Jieldé. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw lamp van Jieldé veilig en vertrouwd online bestelt.