Sorteren op

1-1 van 1 producten

Jieldé

Jieldé is een Frans designmerk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verlichting. Het merk is opgericht door Jean-Louis Domecq, de naam Jieldé is afkomstig van zijn initialen. Jean-Louis Domecq heeft het merk opgericht, omdat hij behoefte had aan een sterke en eenvoudige lamp zonder elektrische kabels in de gewrichten. Het eerste definitieve model van deze lamp werd in 1950 geboren. In het begin van de jaren 90 verlaat de lamp de industriële industrie en wordt hij ook steeds vaker voor in het interieur van woningen gekozen. Door de jaren heen is de collectie van Jieldé uitgebreid met verschillende hang-, vloer-, wand- en tafellampen.

Jieldé Augustin lampen

De Jieldé Augustin lampen balanceren op de grens tussen producten die je dagelijks gebruikt en kunst. Volgens designkenners en –liefhebbers zijn de lampen op het gebied van vorm, materiaal en functionaliteit perfect in balans. Deze balans heeft ervoor gezorgd dat de lampen van Jieldé een icoon zijn geworden op het gebied van Frans industrieel design. In bijvoorbeeld de Augustin A360 hanglamp zie je de balans tussen vorm, materiaal en functionaliteit goed terug. De hanglamp is volledig gemaakt van metaal, van de lampenkap tot de afwerking van het snoer. Het metalen materiaal zorgt voor een robuuste uitstraling die wordt verzacht door de ronde vorm van de hanglamp. Net als alle andere Jieldé Augustin lampen voegt de Augustin A360 hanglamp een mooi industrieel detail toe aan elke woning, winkel of kantoorruimte.

Jieldé Augustin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jieldé. Dat betekent dat wij alle producten uit de Jieldé Augustin collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.