It’s about RoMi Oslo

De It’s about RoMi Oslo collectie bestaat uit een aantal strakke designlampen, en maakt onderdeel uit van de Citylights collectie. De Citylights collectie is een lijn met verschillende lampen die geïnspireerd zijn op steden over de hele wereld. Bij het ontwerpen van de lampen voor de Citylights collectie werd dan ook expliciet gekeken naar de materialen en de stijl van de stad in kwestie. Ditmaal was Oslo aan de beurt. Oslo is als hoofdstad van Noorwegen het kloppende hart van de Scandinavische designindustrie. It’s about RoMi heeft deze titel met de It’s about RoMi Oslo collectie zeker eer aangedaan. De Oslo hanglamp is de perfecte belichaming van de Scandinavische designgeest: een minimalistisch, industrieel ontwerp met oog voor functie en kwaliteit. Deze moderne lamp bestaat uit slechts zeven fittingen, die elk op een verschillende hoogte aan een eigen snoer hangen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

It’s about RoMi: puur Amsterdams

Hoewel de naam ‘It’s about RoMi’ klinkt alsof het merk zijn wortels heeft in Londen of New York, is It’s about RoMi een merk van Hollandse bodem. Momenteel is dit label gevestigd in de Amsterdamse grachten. Bij It’s about RoMi hebben ze een passie voor vernieuwende, originele verlichting, die niet inlevert op kwaliteit. Vandaar ook de naam. RoMi staat namelijk voor ‘Realistic Open Minded Individuals’. De inspiratiebronnen voor de lampen zijn dan ook erg gevarieerd. Want hoewel It’s about RoMi de Citylights collectie heeft opgedragen aan metropolen over de hele aardbol, halen ze hun inspiratie net zo lief uit de natuur. Dit zie je dan ook terug in de pure materialen die ze gebruiken bij de productie van de hanglampen van It’s about RoMi.

Je eigen draai

De hanglampen uit de It’s about RoMi Oslo collectie hebben nog een groot voordeel. Elke lamp uit de It’s about RoMi Oslo collectie bestaat namelijk uit een aantal fittingen, die elk op een verschillende hoogte aan een eigen snoer hangen. Omdat jij het type lichtbron zelf kunt uitkiezen, kun je jouw Oslo hanglamp naar je eigen hand zetten. Zo kun jij de Oslo H3 hanglamp zwart neutraal houden door er drie standaard halogeenlampjes aan te hangen, maar het is net zo goed mogelijk om de lamp door middel van een lichtbron met een afwijkende vorm of kleur, om te toveren tot je eigen unieke kunstwerk.

It’s about RoMi Oslo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten uit de It’s about RoMi Oslo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.