Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over It’s about RoMi

It’s about RoMi is opgericht in 1993, en is dus al tientallen jaren een grote speler op het gebied van design. Het label legt zich toe op het ontwerpen en produceren van originele, kwalitatief goede lampen. De visie van dit label komt duidelijk naar voren in de naam: ‘RoMi’. Deze letters staan voor Realistic Open Minded Individuals. De ontwerpers van It’s about RoMi halen hun inspiratie dan ook werkelijk overal vandaan. Zo maakt de It’s about RoMi Kobe lamp deel uit van de grotere Citylights collectie. Dit is een collectie die qua stijl geïnspireerd is op wereldsteden uit alle delen van de wereld. Maar voor de materiaalkeuze kijkt It’s about RoMi net zo lief naar de natuur. De lampen worden namelijk gemaakt van duurzame, pure materialen, die met respect voor de omgeving geproduceerd zijn. Daar is het essenhout uit de It’s about RoMi Kobe collectie een uitmuntend voorbeeld van. Ben je benieuwd naar de andere creaties van It’s about RoMi? Neem dan ook eens een kijkje bij de andere tafellampen van It’s about RoMi.

Kobe: een bijzonder gewone lamp

Een bijkomend voordeel van de It’s about RoMi Kobe lampen is dat je een deel van het uiterlijk van de lamp zelf kunt bepalen. Doordat de lichtbron zo pontificaal op het houten blok staat, is hij hartstikke goed zichtbaar. Als je de Kobe vierkant tafellamp simpel wilt houden, kun je er een mooie neutrale lichtbron indraaien. Deze tafellamp leent zich echter ook prima voor een excentriekere twist. Zo biedt deze tafellamp ook graag plaats aan een gekleurde lichtbron of een lichtbron met een aparte vorm. En wie zegt dat je nu moet kiezen tussen simpel en apart? Je kunt de lichtbron namelijk gewoon vervangen, afhankelijk van de ruimte waarin de lamp zich bevindt. Zo is hij ook nog eens multi-inzetbaar.

It’s about RoMi Kobe bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten uit de It’s about RoMi Kobe collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.