Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

It’s About RoMi

Anders dan de Engelstalige naam doet vermoeden, is It’s About RoMi een uniek verlichtingsmerk van Nederlandse bodem. Dit bijzondere designlabel ontwerpt sinds 1993 de mooiste lampen voor ieder interieur. Het woord ‘RoMi’ in de naam van dit merk staat voor de inspirerende woorden: Realistic Open Minded Individuals. It’s About RoMi wordt gerund door drie 'individuals', namelijk Rob (managing director), Norma Jean (creatief directeur) en Michiel (sales directeur). Samen zijn zij verantwoordelijk voor een merk dat prachtige en betaalbare design lampen maakt vanuit hartje Amsterdam. De verlichting van It's About RoMi is uniek in Nederland vanwege de combinatie van ‘urban life’ met natuurlijke materialen. De collectie bestaat uit ontwerpen waar met hart en ziel aan is gewerkt. Bovendien heeft iedere hanglamp, vloerlamp en tafellamp de naam van een wereldstad gekregen. Zo ook de It’s About RoMi Athens collectie, vernoemd naar de prachtige hoofdstad van Griekenland.

Rondhangen in Athene

Naast de staande lamp uit de It’s About RoMi Athens serie, is er ook een hanglamp verkrijgbaar. Minstens zo mooi als zijn broertje en evengoed gemaakt van marmer. Voor de It’s About RoMi Athens hanglamp heb je ook de keuze uit zwart en wit marmer, het is maar net hoe je pet staat. In beide gevallen is de hanglamp uit de It’s About RoMi Athens serie 15 centimeter lang en heeft deze een diameter van 6 centimeter. De lamp wordt geleverd exclusief lichtbron, zodat je zelf een peertje kunt kiezen dat je goed bij de It’s About RoMi Athens lamp vindt passen. Wij adviseren de grote Museum Bulb lichtbron voor een spectaculair effect!

It’s About RoMi Athens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s About RoMi. Dat betekent dat wij alle lampen uit de It’s About RoMi Athens serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de It’s About RoMi Athens collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de It’s About RoMi Athens familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.