Naar boven

Interieur design by nicole & fleur

Interieur design by nicole & fleur blogt zo nu en dan voor het Flinders Magazine over woontrends, interieuradvies en kleurinspiratie. Kijk voor meer informatie op de website!

Over Interieur design by nicole & fleur

Wij hebben beiden al van kinds af aan een enorme passie voor interieur. Als kleine meiden hebben we vele malen onze eigen kamers verbouwd en ook de andere ruimtes in het huis ontkwamen niet aan onze ideeën. Toen we ons ouderlijk huis verlieten en eigen woonruimte kregen was het telkens weer een groot feest om deze te mogen inrichten. De laatste jaren deelden we onze passie voor wonen steeds meer, we bespraken onze inrichtingen (en die van andere uitvoerig met elkaar) en gingen regelmatig samen woonwinkelen. Tijdens een van deze shopmomenten deelden we onze ideeën & dromen voor de toekomst. Onze ideeën voor de toekomst sloten zo op elkaar aan dat we ons eigen bedrijf zijn gestart: Interieur design by nicole & fleur.

Interieur design by nicole & fleur

Fleur over Nicole

“Nicole en ik hebben elkaar leren kennen op de middelbare school in Nijmegen. Zij was een lieve, vrolijke meid die na het VWO ging studeren aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Hier zijn haar organisatorische kwaliteiten ontwikkeld en is zij een harde werker geworden met een hoge mate van servicegerichtheid. Na haar opleiding is ze bij Start gaan werken. En een paar jaar later was ze een succesvol inkoper bij HEMA, waar ze jarenlang met heel veel plezier heeft gewerkt. In die tijd is onze vriendschap zeer hecht geworden. Nicole en ik werden beide moeder en deelden steeds meer onze passie voor wonen en interieur. Gevoel voor styling en design heeft ze al zolang ik haar ken. In de loop der jaren heeft Nicole samen met haar man drie keer een huis gekocht, opgeknapt en prachtig ingericht. Na 10 jaar HEMA is Nicole in het diepe gesprongen en begonnen aan de opleiding Binnenhuis Architectuur. Ze is met vlag en wimpel geslaagd! Tegelijkertijd is ze met haar gezin naar Zeist verhuisd en aan een supergrote verbouwing begonnen. Ik heb ontzettend veel respect voor haar doorzettingsvermogen en werklust. Nicole waardeert alle mooie dingen in haar leven. Ze is een erg lieve vriendin en een heel fijne collega. Ze is een snelle denker, commercieel en heel creatief. We vullen elkaar goed aan en komen samen komen we tot de beste ideeën.”

Nicole over Fleur

“Ik ken Fleur al sinds onze tienerjaren. Natuurlijk hebben we ons volop ontwikkeld in al die tijd, maar Fleur’s creativiteit is altijd aanwezig geweest. Haar opleidingskeuze na onze middelbare schooltijd verbaasde mij dan ook niets, Fleur heeft zeer succesvol de opleiding commerciële vormgeving afgerond. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in huis & interieur en het was een logische stap om vervolgens aan de slag te gaan bij een binnenhuis architect. Fleur’s creativiteit rijkte echter verder dan het ontwerpen van mooie interieurs, ook grafisch is zij heel erg sterk. Ze weet mooie & verrassende ontwerpen te creëren, dit bleek ook uit het succes van haar eigen bedrijf voor trouw- & geboortekaarten. De jaren dat Fleur werkzaam was als grafisch ontwerper is zij continue bezig gebleven met haar grote passie voor interieur. Samen bezochten wij regelmatig woonwinkels & woonbeurzen. Fleur is in een paar jaar tijd regelmatig verhuisd en telkens wist zij met gemak van haar woning een heerlijk thuis te maken. Fleur is goed in haar vak en weet ideeën perfect te visualiseren, ze is een erg fijne collega met een enorme drive en positiviteit. Onze vriendschap heeft geresulteerd in ons mooie bedrijf, het is heerlijk om dagelijks datgene te doen waar je goed in bent!”

Interieur design by nicole & fleur

Missie

Wij bieden interieur advies voor de particuliere en zakelijke markt. We weten dat dit mogelijk is binnen elk budget. Onze opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor elk interieur advies (van kleuradvies, tot lichtplan of indelings ontwerp). Ook de realisatie nemen we graag uit handen. We hebben een netwerk van specialisten waar we op terug kunnen vallen. Wij houden van open en duidelijke communicatie. Een persoonlijke benadering en goede service staan bij ons voorop.

Onze speerpunten

Persoonlijk betrokken | klantgedreven | flexibel | resultaatgericht | out of the box | dubbelfris