Ingo Maurer Dew Drops

Ben je op zoek naar die absolute eyecatcher in je woning? Dan mag de Ingo Maurer Dew Drops collectie niet aan je voorbij gaan. Als je de collectie ziet, dan gaat er vast een lichtje bij je branden. De Ingo Maurer Dew Drops tafellamp is een pronkstuk uit deze collectie. Bij deze lamp staat flexibiliteit hoog in het vaandel. De twee stangen van deze lamp kun je bewegen en kantelen waardoor je eenvoudig de lamp verandert en een andere vorm meegeeft. Zo raak je in elk geval niet snel uitgekeken op deze lamp. De kogelgewrichten nodigen je uit om alle verschillende vormen te ontdekken die mogelijk zijn met deze lamp. Wil je meer te weten komen over deze bijzondere collectie? Dan raden we je aan om eens verder te kijken. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ingo Maurer design

Ingo Maurer is van Duitse bodem en staat bekend om de constante stroom van niet alleen nieuwe ideeën, maar ook prototypes en producten. Het stukje innovatie speelt dus een grote rol bij dit merk. Dit merk wordt vaak omschreven als creatief vuurwerk. Dat begrijp je direct wanneer je deze prachtexemplaren ziet. Dit Duitse designlabel loopt continu een stapje voor op de andere designers doordat iedereen achter dit merk goed op de hoogte is van de nieuwste technologieën. Deze details worden telkens gebruikt om de ontwerpen te voorzien van de mooiste en beste kenmerken. Een mooi voorbeeld: voordat de ledtechnologie echt van de grond kwam, had Ingo Maurer haar collectie al voorzien van ledlampen. Dit eigentijdse merk heeft al diverse prijzen gewonnen als het gaat om decoratie, design en vernieuwing. Zo vind je enkele pronkstukken van Ingo Maurer in het Stedelijk Museum van Amsterdam. Dat begrijpen wij bij Flinders maar al te goed.

Buitengewone Ingo Maurer Dew Drops lampen

Naast de tafellamp, mag je de Ingo Maurer Dew Drops Wall wandlamp LED ook niet missen. Deze lamp ziet er eigenlijk exact hetzelfde uit, maar dan met een andere functie: je wand verlichten én decoreren. Deze lamp heeft een metalen frame met daaraan een transparante plaat van plastic. Op deze plaat vind je maar liefst 750 geïntegreerde ledlampen. Ben je al een tijdje op zoek naar een prachtig kunstwerk aan je muur? Dan is het misschien wel het overwegen waard om deze wandlamp te kiezen. Het is meer dan alleen een lamp, want tegelijkertijd haal je ook een kunstwerk in huis. Het design van deze lamp geeft je ruimte in elk geval een fascinerend effect.

Ingo Maurer Dew Drops bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij alle Dew Drops producten van Ingo Maurer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Ingo Maurer, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven