Naar boven

Ingo Maurer bureaulampen

Ken je de eigentijdse Ingo Maurer bureaulampen al? Het zijn stuk voor stuk bureaulampen die echt prachtig zijn om naar te kijken. Een voorbeeld van zo’n bijzonder exemplaar is de Ingo Maurer LED’s Oskar bureaulamp LED. De flexibele arm van deze bureaulamp zorgt er eigenlijk voor dat je hem overal een mooi plekje kunt geven. Je kunt hem bijvoorbeeld een mooi plekje geven in je boekenkast waar hij niet alleen je favoriete boeken verlicht, maar tegelijkertijd ook een steuntje in de rug biedt voor je boeken. Hartstikke multifunctioneel dus. Een totaal andere bureaulamp is de Ingo Maurer Looksoflat bureaulamp LED. Het is een bijzonder exemplaar, want de lampenkap is zo goed als plat. Toch kun je door de ingebouwde ledlampen verlichting verwachten van topkwaliteit. Welke Ingo Maurer bureaulampen vallen bij jou in de smaak? 

Over Ingo Maurer

Ingo Maurer is een van oorsprong Duits design label dat bekend staat om de constante stroom van nieuwe ideeën, nieuwe prototypes en nieuwe producten. Creatief vuurwerk, zo omschrijft men dit merk ook wel. Omdat Ingo Maurer altijd op de hoogte is van de nieuwste technologieën, heeft dit label steeds een stapje voor op andere designers. En dat zie je terug in de bijzondere ontwerpen! Nog voor de led techniek echt bekend werd, had Ingo Maurer diverse ledlampen in de collectie. Niet gek dus, dat Ingo Maurer al diverse prijzen heeft gewonnen op het vlak van decoratie, design en vernieuwing. Ook worden zijn ontwerpen tentoongesteld in verschillende designmusea, zoals het Stedelijk Museum van Amsterdam. De verlichting van Ingo Maurer is elegant en bovenal fantasierijk. Wil jij ook zo’n pronkstuk in je interieur? Bestel dan één van de designlampen uit de Ingo Maurer vloerlampen collectie via Flinders.

Fraaie Ingo Maurer bureaulampen

De Oskar bureaulamp is een andere lamp uit de collectie Ingo Maurer bureaulampen. Hij is heel multifunctioneel, want hij geeft je het licht wat je nodig hebt op de plek die je wenst. Dat is nog niet alles, want je kunt deze bureaulamp goed gebruiken als boekensteun. Heel handig! Zo kun je mooi je favoriete opbergen onder het genot van fijne verlichting. De Ingo Maurer Zak Zarak bureaulamp LED is een lamp met een totaal ander uiterlijk. Je kunt hem eenvoudig 360 graden draaien op zijn voet. Maar hij is ook prachtig om naar te kijken. Wees nou eerlijk, het oog wil ook wat toch? Met de Ingo Maurer bureaulampen komt dat helemaal goed.

Ingo Maurer bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij alle Ingo Maurer bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ingo Maurer bureaulamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bureaulamp van Ingo Maurer, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.