Werken op de ICT afdeling

De ICT afdeling zorgt ervoor dat de websites Flinders.nl, Flinders.be en Flinders.de snel en goed bereikbaar zijn op de manier zoals de bezoeker dat wenst. Het is ook van belang dat de website en app op rolletjes biljven lopen. De webdevelopers zijn continu bezig om vernieuwende aanpassingen aan te brengen, de bezoekerservaring te verbeteren en zo uiteindelijk de conversieratio te verhogen. Van het mooier en beter maken van de website tot ervoor zorgen dat alles 24/7 optimaal verloopt. Los daarvan is het ook van belang dat alles intern op rolletjes loopt zodat alle werknemers optimaal kunnen werken als het gaat om internet, apparatuur en andere aspecten. Met achtergronden in onder meer informatica en applicaties ontwikkelen ligt er voldoende kennis voor jou om jezelf te ontwikkelen en te werken op een afdeling met uitdagende projecten.

Hi!

Heb je vragen of staat je vacature er niet bij? Neem dan contact op!

DaniqueDanique
HR Specialist

Staat jouw vacature erbij?

 

Eelco

Eelco - IT Architect

“ Op deze afdeling bouw je in projectvorm aan oplossingen die je niet alleen oplevert, maar ook de support bij levert zodat het optimaal werkt voor collega's. De projecten die op ons bord komen te liggen, zijn zeer divers wat een werkdag erg afwisselend, uitdagend en leuk maakt. Er ligt bij ons een grote verantwoordelijkheid, omdat vrijwel alles wat beter kan bij Flinders uiteindelijk bij ons terechtkomt. ”

Bekijk het Flinders team
Kirsten

Kirsten - Junior Frontend Developer

“ Flinders is een bedrijf met een fijne werksfeer waar veel jonge mensen werken. Binnen de ICT afdeling ben ik verantwoordelijk voor het frontend development. Dit betekent dat ik werk aan het gedeelte van de website dat zichtbaar is voor de gebruiker. Zo ben ik onder andere bezig om ontwerpen die de Visual Designer maakt om te zetten in code zodat het een werkende interface krijgt. Ook zorg ik dat dat de website er goed uitziet op verschillende apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. ”

Bekijk het Flinders team
Naar boven

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 020 3030630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur),
e-mail naar info@flinders.nl of gebruik het contactformulier.