Naar boven

Howe stoelen

Met de Howe stoelen tover je een vergaderruimte in een mum van tijd om naar een feestzaal. Evenementen worden vaak kort op elkaar geboekt waardoor het altijd erg stressvol is om de ruimte naar de juiste gelegenheid aan te passen. Niet alleen het decoratiemateriaal moet steeds veranderd worden, maar het meubilair verandert ook mee. Banken en stoelen moeten eruit gehaald worden of juist weer teruggezet worden. De gastenlijst klopt niet waardoor er weer stoelen of tafels bijgezet moeten worden. Een tijdrovende taak dus. Howe is gespecialiseerd in het ontwerpen van ruimtebesparende tafels en stoelen. De stoelen van Howe zijn stapelbaar waardoor een ruimte snel leeg te maken is, maar ook makkelijk aan te passen is aan de hoeveelheid gasten. De tijdrovende taak wordt ineens veel eenvoudiger. Hoe fijn is dat?

Howe voor een ruimtebesparend interieur

Howe is een designmerk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van ruimtebesparende meubels. Simpel, functioneel en kwaliteit is het uitgangspunt van het merk. De collectie bestaat uit tafels en stoelen die allemaal stapelbaar zijn. Howe gebruikte dit principe als uitgangspunt bij het ontwerpen van producten voor kantoren, musea en overheidsinstellingen. Het idee van stapelbare meubels is de basis geworden voor de collectie van Howe. Eén van de meest bekende producten is de Howe 40/4 stapelbare stoel. Deze stoel heeft zijn naam te danken aan het feit dat er maar liefst veertig stoelen gestapeld kunnen worden in een hoogte van wel 144 centimeter.

Stapelen doen we met de stoelen van Howe

De stoelen van Howe zijn speciaal ontworpen om ruimte te besparen. De stoelen zijn eenvoudig op te stapelen zodat je snel en gemakkelijk de hoeveelheid stoelen aan kunt passen naar het type gezelschap. De stoelen zijn niet alleen handig voor bedrijven of grote instanties, maar ook voor thuis zijn ze ideaal. Je kunt de stoelen eenvoudig opbergen in de schuur of op zolder en nemen door het compacte design weinig plek in beslag. Handig dus als je een wat kleiner huis hebt, maar wel genoeg zitplekken wilt hebben voor visite. Vaak zitten stapelstoelen wat hard, omdat ze stevig genoeg moeten zijn, maar de Howe Munkegaard Black stoel met zitkussen is hierin een uitzondering en zit heel comfortabel. Zachte billetjes en stapels veel plek.

Howe stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Howe. Dat betekent dat wij alle Howe stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.