Naar boven

Howe Munkegaard

De Howe Munkegaard is een collectie die jouw interieur kan helpen met het uitzoeken van een aantal fijne stoelen. Bijvoorbeeld de Howe Munkegaard Chrome stoel. Hij staat stevig in zijn schoenen, gedurfd en tegelijkertijd heel elegant. Zo’n stoel wil jij toch ook? Je kunt hem bestellen in het zwart, rood, eiken en blauw. Zo is er vast een kleur die past bij jouw eettafel. Houd je van een zwart onderstel? De Howe Munkegaard Black stoel heeft een prachtig zwart onderstel. Verder zien ze er eigenlijk exact hetzelfde uit. Mocht je toch graag voor wat extra zitcomfort gaan, dan kun je ook kiezen voor de Howe Munkegaard Chrome stoel met zitkussen. Voor het zitkussen kun je onder andere kiezen voor leer. Onder het genot van een kopje koffie kun je genieten van het comfort op deze stoel. 

Howe verhuist naar Denemarken

Howe werd in de jaren 20 opgericht door Harold Howe en de eerste collectie bestond voornamelijk uit opklapbare tafels. Vanaf 1930 werd Howe gevraagd ontwerpen te leveren voor onder andere Waldorf Astoria, het Amerikaanse leger en IBM. Het succes van de multifunctionele en ruimtebesparende meubels groeide daarna vooral in Europa erg hard. Om die reden besloot Howe in 1989 een Deens bedrijf bij de productie te betrekken en vanuit Denemarken het merk uit te bouwen. Vijftien jaar na de vestiging van Howe in Europa, is het Amerikaanse gedeelte als een apart bedrijf verder gegaan. Het Europese label werkt nog steeds vanuit Denemarken en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van ruimtebesparende meubels voor openbare instanties.

Zwarte stoelen van Howe Munkegaard

Heb je een donker interieur, of ben je op zoek naar zwarte stoelen? Dan heeft Howe een aantal exemplaren voor jou in haar collectie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Howe Munkegaard Black stoel gestoffeerd. Hij voelt zich thuis in elk kantoor, maar ook in een restaurant of in een eetkamer. Lekker multifunctioneel, daar houden we van. Hij is verkrijgbaar in talloze stoffen en om de juiste keuze hierin te maken, adviseren we je graag om contact met ons op te nemen. Andere varianten van deze stoel zijn de Howe Munkegaard Chrome stoel gestoffeerd en de Howe Munkegaard White stoel gestoffeerd. Heb jij al een favoriet op het oog?

Howe Munkegaard bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Howe. Dat betekent dat wij elk product uit de Howe Munkegaard serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Howe Munkegaard serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.