Kartell Honeycomb klapstoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Honeycomb klapstoel

  Omschrijving

  De Kartell Honeycomb klapstoel is ontworpen door Alberto Meda.

  Zo zoet als honing is deze Honeycomb! Kenmerkend aan het design van de stoel is zijn honingraadstructuur. Door deze structuur ziet  de Honeycomb er niet alleen mooi uit, maar is hij ook functioneel, licht en ergonomisch. Ideaal als je in een handomdraai extra zitplaats wil creëren.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Honeycomb is een lichtte en gemakkelijk handelbare klapstoel. De structuur is in aluminium en de rugleuning en zitting zijn vervaardigd uit transparant of gekleurd polycarbonaat. De honingbijstructuur van het arrangement van hexagonale modules zorgt voor een een stoel die er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel, licht en ergonomisch is. De Honeycomb stoel neemt zeer weinig plaats in (7 cm dik opgeklapt) en is perfect voor buitengebruik en voor kleine ruimten.

  Zoek je naast de Honeycomb klapstoel van Kartell een andere Klapstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Honeycomb klapstoel, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PC (kunststof)
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell klapstoelen
  Ontwerper Alberto Meda

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Honeycomb klapstoel
  Kartell Honeycomb klapstoel
  Kartell Honeycomb klapstoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven