Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het verhaal achter Hollands Licht

Hollands Licht is ontstaan op initiatief van Eikelenboom die van oorsprong een importeur en agent van internationale designverlichting was. Hollands Licht biedt sinds 1968 lichtoplossingen aan voor particulieren, maar ook voor projectinrichters. Een van de bekendste designs van Hollands Licht is de iconische Lotek lamp die ontworpen is door Benno Premsela. Hollands Licht heeft dus niet alleen prachtige lampen in de collectie, maar zelfs lampen die als ware designklassiekers door het leven gaan. Vanuit Amsterdam werken ze dagelijks hard aan de uitbreiding van de uitgebreide collectie die ze al hebben. Het team achter dit merk staat nooit stil en is altijd nieuwsgierig om zo nog meer kennis op te doen omtrent verlichting en zichzelf te blijven ontwikkelen en profileren. Hollands Licht hoort dus bij de top van verlichting op Nederlandse bodem. Heb jij al een hanglamp van Hollands Licht op het oog?

Uiteenlopende hanglampen van Hollands Licht

1, 2, 3, 4, 5 en ga zo maar door. Hollands Licht heeft heel wat hanglampencollecties op de markt gebracht. Dat maakt deze collectie daarom ook zo geweldig, want wat je ook zoekt, in deze collectie ga je het ongetwijfeld vinden. Hollands Licht presenteert het ontwerptalent dat Nederland rijk is. Wat zo gaaf is aan de verschillende designers bij Hollands Licht, is dat ze niet alleen in zee gaan met designers die al naamsbekendheid hebben. Ook aanstormend talent met een eigen kijk krijgt de kans. Dat is dan ook de kracht van Hollands Licht waarmee ze zo’n divers assortiment kunnen aanbieden. Samen met de designers streven ze naar tijdloze en gebruiksvriendelijke producten die op een subtiele manier de aandacht van jou en je gasten weten vast te houden. Dat geldt ook voor de hanglampen van Hollands Licht.

Hollands Licht hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle hanglampen van Hollands Licht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Hollands Licht. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.