Naar boven

HKliving Factory

Soms zijn er tijdloze ontwerpen die voor iedereen toegankelijk zijn. De HKliving Factory collectie is er daar eentje van. De Factory collectie van dit Nederlandse merk bestaat uit slechts een ontwerp: de Factory hanglamp. Dat lijkt weinig, maar de Factory hanglamp is een bijzondere lamp die nou eenmaal heel goed op zichzelf kan zijn. Bovendien zijn de Factory hanglampen wel verkrijgbaar in verschillende kleuren, finishes en groottes en zijn daarom geschikt voor iedere designliefhebber. In zijn eentje of met meerderen, altijd vindt deze lamp zijn weg. En niet alleen in interieurs waar het industriele karakter de hoofdrol opeist…

Design van HKliving

Als kikkerlandje kunnen we niks anders dan trots zijn op een Nederlands merk als HKliving. Dit merk combineert het verleden met het heden, allemansvrienden met eclectische details en eigentijds met klassiek. Veel van de producten zijn bovendien met de hand gemaakt en zijn daardoor vrijwel allemaal uniek. Met iets van HKliving design heb je dus echt iets speciaals in handen (en in je huis). Het merk werd opgericht in 2009 en is dus nog een relatief jonkie in de merkenwereld. Daarom is het extra knap dat HKliving het voor elkaar heeft gekregen om in die korte tijd verkrijgbaar te zijn in meer dan vijftig landen. Maar met het grote productenaanbod dat HKliving heeft, is het dan ook bijna onmogelijk dat iemand níet bij hen slaagt.

Een industriële allemansvriend met de HKliving Factory hanglamp

Metaal, matzwarte, matgrijze en witte kleuren en een uiterlijk dat je gelijk terugbrengt naar de fabriek of loods waar je ooit een keer geweest bent. De HKliving Factory M hanglamp lijkt op het eerste gezicht alleen geschikt voor een industrieel interieur en alle mensen die een wat romantischere stijl voor ogen hebben druipen af. Maar met de Factory hanglampen van HKliving is dat nergens voor nodig. Het ontwerp is inderdaad industrieel, maar omdat de lampen in geheel dezelfde kleur zijn geverfd en afgeronde vormen hebben, is dit een veel vriendelijkere en toegankelijkere lamp dan je in eerste instantie denkt. Zie je de Factory L hanglamp al hangen boven die grote, houten eettafel? Hij zichzelf wel.

HKliving Factory bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Factory collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.