Naar boven

Hey-Sign Welle

De Hey-Sign Welle collectie heeft zijn naam te danken aan de golvende structuur van de akoestische panelen. Alle akoestische wandpanelen uit de Hey-Sign Welle serie zijn 150 centimeter lang, maar dit betekent niet dat er maar 150 centimeter vilt is gebruikt voor de panelen. Om de golven te kunnen maken, heeft Hey-Sign tien (!) meter vilt opgevouwen. Hierdoor heeft de Welle collectie van Hey-Sign een rijke uitstraling en geven de panelen veel sfeer aan de ruimte. Maar de vele meters vilt hebben nog een functie. Het vilt absorbeert het geluid uit de ruimte en dat zorgt weer voor betere akoestiek. Ideaal voor werkplekken, vergaderruimtes en horecagelegenheden!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Hey-Sign

Al meer dan tien jaar heeft het Duitse Hey-Sign zich gespecialiseerd in het materiaal vilt. Het materiaal heeft vele positieve eigenschappen. Zo voelt het heerlijk aan op de huid, is het luchtdoorlatend en temperatuur vast (het voelt niet koud aan). Vilt is beschikbaar in alle vormen en kleuren. Sinds enkele jaren is Hey-Sign zich gaan toeleggen op het produceren van stoelkussens voor bekende merken als Kartell, Vitra en HAY. Hey-Sign heeft zitkussens voor onder andere de Eames Plastic Sidechair, About A Chair, Eames Plastic Armchair, Masters en de Louis Ghost. Sinds kort heeft Hey-Sign ook de Welle collectie, die bestaat uit akoestische wandpanelen van gekleurd vilt. Maak snel kennis met de prachtige producten uit deze collectie.

De werking van de Welle familie

Kamers in huis, op het werk of in horecagelegenheden met een laminaat- of plavuizenvloer, een vlak plafond of met grote raampartijen zien er prachtig uit, maar kunnen wel zorgen voor een galm of holle klank. Vooral als er veel mensen door elkaar praten of als er ook nog muziek gedraaid wordt. De vilten Welle akoestische panelen van Hey-Sign zijn de oplossing voor dit probleem. Door de akoestische panelen op plaatsen te hangen waar het geluid anders zou weerkaatsen, wordt het geluid opgevangen door de panelen en voorkomen ze dat de klanken terug de ruimte in gaan. Hierdoor wordt de ruimte stiller en kun je je gesprekspartner bijvoorbeeld beter verstaan.

De panelen van Hey-Sign Welle

De Welle collectie van Hey-Sign geeft drie verschillende opties aan de panelen. Het Hey-Sign Welle akoestisch wandpaneel hang je bijvoorbeeld eenvoudig aan de wand. Het paneel wordt geleverd inclusief twee muurhouders. Het Hey-Sign Welle akoestisch tafelpaneel heeft twee zwarte voetstukken, waardoor je dit akoestische paneel op tafel kan neerzetten. Het Hey-Sign Welle akoestisch hangpaneel kun je ten slotte ophangen in de ruimte. Je bent dan niet afhankelijk van een tafel of muur, maar je bent geheel vrij waar je het paneel ophangt. De hangpanelen worden daarom vaak gebruikt als roomdivider. Alle wandpanelen uit de Welle familie van Hey-Sign zijn verkrijgbaar in maar liefst vijftig kleuren. Breng rust op je werkplek met bijvoorbeeld een grijs of beige Hey-Sign Welle paneel, of ga juist voor een paarse, groene of rode eyecatcher. Aan jou de keuze.

Hey-Sign Welle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hey-Sign. Dat betekent dat wij elk Hey-Sign Welle product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hey-Sign en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Hey-Sign Welle product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.