Naar boven

Hey-Sign Silent Flower

Zeg nagalm en slechte akoestiek gedag met de Hey-Sign Silent Flower collectie. Bij moderne woningen en gebouwen wordt vaak gebruikgemaakt van harde materialen die de akoestiek van de ruimte niet ten goede komt. De Silent Flower collectie van Hey-Sign bestaat uit akoestische wandpanelen die dit probleem moeiteloos wegnemen. De vrolijke wandpanelen zijn er in drie maten en zijn beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Van zachte grijstinten tot gifgroen en zuurstokroze, de Silent Flower van Hey-Sign past in werkelijk ieder interieur. Deze akoestische wandpanelen zijn dus niet alleen erg functioneel, je haalt er tegelijkertijd een prachtige eyecatcher mee in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Hey-Sign

Al meer dan tien jaar heeft het Duitse Hey-Sign zich gespecialiseerd in het materiaal vilt. Het materiaal heeft vele positieve eigenschappen. Zo voelt het heerlijk aan op de huid, is het luchtdoorlatend en temperatuur vast (het voelt niet koud aan). Vilt is beschikbaar in alle vormen en kleuren. Sinds enkele jaren is Hey-Sign zich gaan toeleggen op het produceren van stoelkussens voor bekende merken als Kartell, Vitra en HAY. Hey-Sign heeft zitkussens voor onder andere de Eames Plastic Sidechair, About A Chair, Eames Plastic Armchair, Masters en Louis Ghost. Sinds kort heeft Hey-Sign ook de Silent Flower collectie, die bestaat uit akoestische wandpanelen van gekleurd vilt. Maak snel kennis met de prachtige producten uit deze collectie.

De werking van de Hey-Sign Silent Flower

Kamers in huis met een laminaat- of plavuizenvloer, een vlak plafond of met grote raampartijen zien er prachtig uit, maar kunnen wel zorgen voor een galm of holle klank als je bijvoorbeeld praat, tv kijkt of muziek draait. De Hey-Sign Silent Flower akoestische wandpanelen zijn de oplossing voor dit probleem. De Silent Flowers zijn bloemen en hebben ieder zes blaadjes van vijf millimeter dik vilt dat geluidsabsorberende eigenschappen heeft. De drie matchende maten kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Door verschillende kleuren en maten te gebruiken, kun je talloze leuke combinaties maken.

De muurbloempjes

De Silent Flower panelen van Hey-Sign zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Het Hey-Sign Silent Flower akoestisch wandpaneel small heeft een diameter van 36 centimeter en een diepte van 8 centimeter. Het Hey-Sign Silent Flower akoestisch wandpaneel medium is het middelmaatje van het stel en heeft een diameter van 44 centimeter en een diepte van 8 centimeter. Is dat nog niet groot genoeg voor jouw smaak? Geen nood! Het Hey-Sign Silent Flower akoestisch wandpaneel large is dan de beste keuze voor jou. Deze grootste versie heeft een diameter van 50 centimeter en een diepte van 8 centimeter. De Silent Flower wandpanelen zijn daarnaast geschikt voor veel ruimtes. Hierbij kan je denken aan de eetkamer en woonkamer, maar bijvoorbeeld ook aan de slaapkamer en zelfs aan je werkplek.

Hey-Sign Silent Flower bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hey-Sign. Dat betekent dat wij elk Hey-Sign Silent Flower product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hey-Sign en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Silent Flower product van Hey-Sign, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.