Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gerenommeerd meubelmerk Herman Miller

Herman Miller bestaat al meer dan honderd jaar, maar is tot op de dag van vandaag niet weg te denken uit designerswereld. Het bedrijf werd in 1905, onder de naam Star Furniture Company, opgericht. Dirk-Jan de Pree ging op 18-jarige leeftijd aan de slag bij dit bedrijf. Tien jaar later werd hij aangesteld tot directeur van het bedrijf en vroeg hij aan zijn schoonvader Herman Miller of hij een aandeel wilde in het bedrijf. De keuze was snel gemaakt en het bedrijf veranderde haar naam naar Herman Miller Furniture Company. Het bedrijf maakt meubels speciaal voor kantoren. Destijds had men nooit kunnen denken dat het merk een eeuw later één van de meest gerenommeerde meubelmerken zou zijn. Bij het ontwerpproces wordt er rekening gehouden met de steeds veranderende maatschappij. De producten passen hierdoor zowel in een multinationale als in een homeoffice omgeving.

Stijlvol opbergen met de opbergbakken van Herman Miller

Je kantoor is niet compleet zonder opbergbakjes. Het maakt niet uit in welk kantoor je komt. Van chique advocaatkantoren tot het kantoortje van de bakker op de hoek. Er is geen enkel kantoor dat geen opbergbakjes heeft. Een onmisbaar product. Mocht je net een kantoorpand gekocht hebben, zet dan opbergbakjes op je boodschappenlijstje. Weet je niet welk exemplaar je moet kopen? De opbergbakken van Herman Miller blinken uit. Ze zijn praktisch, maar bovenal stijlvol. Je kantoor ziet er hierdoor niet alleen lekker opgeruimd uit, maar je tovert het zo in een handomdraai om naar een smaakvol kantoor. Voor het opbergen van papieren documenten kies je natuurlijk voor het Herman Miller Formwork Paper Tray opbergbakje concrete. Weet je geen raad met rondslingerende pennen? Ga dan voor het Herman Miller Formwork Stationary Box opbergbakje onyx.

Herman Miller opbergbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Herman Miller. Dat betekent dat wij alle Herman Miller opbergbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.