Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Herman Miller

Designlabel Herman Miller ontwerpt al ruim honderd jaar producten die je in zo ongeveer alle ruimtes kunt inzetten. We hebben het over ruimtes waarin je woont, werkt, geneest, leeft en leert. In 1905 werd dit bedrijf opgericht onder een compleet andere naam: Star Furniture Company. Jaren later blijkt dit een van de meest gerenommeerde merken die zowel in woon- als werkruimtes geweldig tot hun recht komen. Maar wat is het geheim achter Herman Miller? De mensen achter Herman Miller zijn niet alleen heel nieuwsgierig, maar ook de vindingrijkheid en creativiteit zorgen voor het succes van Herman Miller. En dat in combinatie met fantastische ontwerpers die ze aan zich hebben weten te binden, komen ze continu met producten die in de prijzen vallen. De Herman Miller Nelson Bubble Pear Criss Cross hanglamp small bevat zo’n prachtontwerp.

Het verhaal achter dé Herman Miller hanglamp

Het mag wel duidelijk zijn dat de Nelson Bubble lamp het succes vormt achter de collectie hanglampen van Herman Miller. De verschillende fraaie, organische vormen blijven je aandacht opeisen. Gelukkig is dat niet erg, want ze mogen gezien worden. George Nelson haalde zijn inspiratie uit een set Zweedse lampen. Alles was mooi, behalve de prijs. Dat zette hem aan het denken en zo kwam hij tot deze lampen in een nieuw jasje. Met een lichtgewicht stalen frame en een doorschijnende witte plastic spray kwamen de ontwerpen tot stand. Deze techniek werd vroeger door het Amerikaanse leger ontwikkeld. Voor welke vorm en soort je ook kiest, je haalt hoe dan ook een sfeervol item in huis. De Herman Miller Nelson Bubble Apple hanglamp is daar een mooi voorbeeld van.

Herman Miller hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Herman Miller. Dat betekent dat wij alle Herman Miller hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.