Naar boven

Actie: -20% op alle CPH tafels en About a Chair Soft stoelen van HAY

Bij aankoop van elke CPH tafel en About a Chair Soft stoel van HAY ontvang je tijdelijk 20% korting.

Sebastian Wrong en London

Sebastian Wrong is een Britse ontwerper bij uitstek. Hij studeerde in 1993 af aan de opleiding Beeldhouwkunst en niet lang daarna sleepte hij de Red Dot Design Award in de wacht voor zijn ontwerp genaamd Spun Light. Deze fantastische lamp is vervolgens op de markt gebracht door het Italiaanse verlichtingsmerk Flos en vandaag de dag niet meer weg te denken uit deze designcollectie. In 2005 richtte Sebastian Wrong samen met een paar andere designliefhebbers het label Established & Sons op, waarvoor hij zelf ook meubels ontwierp. En weer een kleine zeven jaar later kondigde hij aan dit label te verlaten om producten voor HAY, waar hij tot slot zijn eigen collectie van de grond tilde: wrong.london. Vandaag de dag is wrong.london een spraakmakend geheel binnen de productlijn van het Deense designlabel HAY.

wrong.london mixt stijlen

De collectie van wrong.london wordt gekenmerkt door de energie die dag en nacht door Londen stroomt. Voor deze collectie laten ontwerpers van over de hele wereld zich inspireren door de hoofdstad van Groot-Brittannië en ontdekken zij de oneindige mogelijkheden van ieder product. Diversiteit, ‘eclectisme’ (i.e. het combineren van verschillende stijlen) en goede ideeën staan dan ook centraal in de filosofie achter wrong.london. Neem de Turn On tafellamp LED: draai aan de cilinder en de lamp gaat aan, uit of wordt gedimd. Als dat geen goed idee is! De Cloche tafellamp LED is daarentegen een goed voorbeeld van het mixen van stijlen. Vintage design en de Scandinavische woonstijl worden in dit ontwerp namelijk perfect gecombineerd.

wrong.london bij Flinders

Flinders is officieel dealer van wrong.london. Dat betekent dat wij producten van wrong.london kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek wrong.london product en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wrong.london product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.