Hay Theedoeken

Een Hay theedoek komt vaker van pas dan je zou denken. Ook al doen de meeste huishoudens tegenwoordig de afwas met de vaatwasser, een theedoek is een onmisbare aanwinst in de keuken. Na het handen wassen of met een hete pan van het fornuis halen, is het altijd fijn als er een theedoek binnen handbereik is. En met de theedoeken van Hay worden de klusjes in de keuken gelijk een stuk leuker. Welke kleur je keuken ook is, er past altijd een zetje theedoeken van Hay bij. Ga voor een knalkleur met de Box theedoek 2 stuks en Hanging Grid theedoek 2 stuks, of houd het juist rustig met de pastel tinten van de Kitchen Tiles theedoek 2 stuks. Keuze genoeg! Bekijk snel welke vrolijke theedoeken deze serie nog meer heeft. Welke theedoek mag jouw keuken opfleuren?

Hay design

Hay is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. Hay is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van Hay ook nog eens goed betaalbaar. Hay werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals, Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels.

Hay theedoeken voor de kleine wasjes en grote wasjes

De vrolijke theedoeken uit de Hay theedoeken collectie zijn er voor de kleine en grote wasjes. Denk terug aan de vroeger. Tijdens het afwassen nam je samen de dag door en kwamen de mooiste verhalen naar voren. We kunnen ons het nu bijna niet meer voorstellen met al die vaatwassers tegenwoordig. Met de Hay Gradient theedoek 2 stuks wil iedereen afdrogen. De neon kleuren zijn kenmerkend voor het werk van Scholten & Baijings. Dit is ook terug te zien in theedoeken die zij hebben ontworpen voor deze collectie. Neem bijvoorbeeld de Hay Block Dots theedoek 2 stuks. Het felgekleurde groen valt direct op in de keuken. Naast de kleur heeft deze theedoek ook nog honderden stippen. Laat de afwas maar beginnen met de Hay theedoeken!

Hay theedoeken collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elke theedoek uit de Hay theedoeken collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke theedoek uit de Hay theedoeken serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een theedoek uit de Hay theedoeken collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Hay
Naar boven