Hay tafelkleden

Met een Hay tafelkleed haal je een unieke tafelgenoot in huis. De prachtige Hay tafelkleden zijn ideaal voor ‘gewone’ gelegenheden als ontbijt, lunch en diner. Maar de tafelkleden komen pas echt tot hun recht bij speciale gelegenheden en feestjes. Ze zijn zelfs zo mooi dat je het liefst de tafel leeg wilt laten en je wilt laten betoveren door de fantastische designs. En dat is niet zo vreemd als je kijkt naar de ontwerpstijl van het succesvolle designduo Scholten & Baijings. Ze kiezen eerst materialen en kleuren en bedenken daarna pas een product erbij. En die stijl levert hele unieke creaties op. Kijk maar eens naar het Hay Dot tafelkleed. Dit Hay tafelkleed speelt een subtiel spel met stippen. En met de bijbehorende servetten creëer je een perfect gestylede eettafel!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay daar!

Wie Deens design zegt, zegt Hay. Ondanks dat het designmerk pas in 2003 is opgericht, zijn de meubels van Hay nu al niet meer weg te denken uit de interieurwereld. De meubels van Hay zijn fris en speels, dankzij de verschillende vrolijke kleuren. Bovendien worden ze allemaal gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Hay heeft als missie: het ontwerpen van betaalbaar design, gebaseerd op de Deense meubels uit de jaren 50 en 60, maar met een moderne twist. Hay werkt samen met bekende ontwerpers als Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Inspiratie komt onder andere uit de architectuur. Leuk feitje: de ontwerpers krijgen nooit een specifieke opdracht. Ze worden volledig vrijgelaten, wat resulteert in een brede collectie design meubels en woonaccessoires voor ieder interieur. Het Hay tafelkleed is hier dan ook het bewijs van.

Puntjes op de i

Gek op polkadots en stippen? Dan is de Hay Dot tafelkleed voor jou echt het ‘puntje op de i’. Niet alleen is dit superleuke Hay tafelkleed te krijgen in grijs, maar ook in roze. Het tafelkleed van Hay is een prachtige basis voor op je tafel. Hij laat je servies écht stralen. En niet alleen je servies: ook je eethoek zal er helemaal van opfleuren. Met het Dot tafelkleed ben je bovendien altijd stipt op tijd met tafeldekken: je kan niet wachten om hem weer uit de kast te halen! Het Hay tafelkleed is verkrijgbaar in twee maten: 240x140cm en 290x140cm. Niet alleen voor klein, maar dus ook voor groot plezier. En met de bijpassende Dot servetten maak je jouw tafel tot een échte eyecatcher!

Geroosterd Hay tafelkleed

Nee, geen geroosterd tafelkleed, maar wel een rooster op je Hay tafelkleed. Dat is de Hay Double Grid tafelkleed in een notendop. De helderblauwe belijningen komen samen tot vlakken die variëren van groot tot klein. In de rand van het Hay tafelkleed lijken alle lijnen samen te komen. Daar vervagen ze samen tot een prachtig blauw geheel. Het katoenen Hay tafelkleed trekt daarmee niet één lijn, hij voelt zich juist bij iedereen thuis. Niet alleen je tafel, maar ook jij en je gasten zullen blij worden van dit stijlvolle tafelkleed. En dat is niet alles: net als het Dot tafelkleed is ook dit tafelkleed van Hay te krijgen in twee afmetingen. Wil je graag bijpassende Grid servetten? Dan mag je in je handen wrijven, want ook die zijn verkrijgbaar bij Flinders!   

Hay tafelkleed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elk Hay tafelkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek tafelkleed van Hay en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Hay tafelkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven