Naar boven

HAY Sinker

In de HAY Sinker collectie vind je verschillende lampen die niet aan je aandacht mogen ontsnappen. Het zijn stuk voor stuk lampen die voorzien zijn van ledtechnologie. De HAY Sinker plafondlamp LED bijvoorbeeld. Een lamp die prima tot zijn recht komt boven je eettafel, bed of bureau. Waar zou jij hem ophangen? Het is in elk geval zeker dat deze lamp elke ruimte tot in de puntjes verlicht. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete boek lezen, je laatste werk nog even afronden of de dagelijkse krant doorlezen. Naast plafondlampen kun je in deze serie lampen goed terecht voor diverse hanglampen in verschillende groottes en snoerlengtes. Zit jouw favoriet hier niet tussen? Dan kun je altijd een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie hanglampen die welke ruimte dan ook in het zonnetje zetten. 

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Strakke HAY Sinker hanglampen

De HAY Sinker hanglamp LED small 1,5m is de kleinste variant uit deze serie. Deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs en heeft een minimalistische vorm. Hierdoor kun je hem eigenlijk in elke ruimte ophangen zonder dat hij niet past bij de rest van de ruimte. Boven je eettafel kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere van deze lampen op te hangen. Eventueel op verschillende hoogtes om het speelse effect te accentueren. Zoals je vast al had verwacht, kun je deze lamp op een maximale hoogte van 150 centimeter ophangen. De HAY Sinker hanglamp LED large 4m heeft niet alleen een grotere lampenkap, maar de snoerlengte is ook bijna drie keer zo lang. De lampen uit deze collectie kun je ook prima met elkaar combineren in een of meerdere ruimtes in je woning. De keuze is geheel aan jou.

HAY Sinker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Sinker collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.