Hay Serve

In de Hay Serve collectie vind je kleinere tafels in verschillende kleuren en afmetingen. De Hay Serve Table bijzettafel zwart, small 51 heeft een bijzonder detail. Deze bijzettafel is voorzien van een apart randje. Dit is namelijk een dikke golvende rand waardoor het lijkt alsof deze tafel constant in beweging is. Door het design van deze tafel vind je hoe dan ook een plekje in je woning die je eenvoudig kunt opleuken. De bijzettafel heeft een diameter van 51 centimeter en een hoogte van 35 centimeter. Hierdoor zet je hem eenvoudig neer op de plek waar je hem het best kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer of slaapkamer. Wil je meer tafels zien? Bekijk dan onze gehele collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Stijlvolle Hay Serve tafels

De tafels uit deze collectie ogen op het eerste gezicht misschien wat eenvoudig, maar juist door hun eenvoud zijn ze ongelofelijk stijlvol. Daarom passen ze in vrijwel elk interieur. De Hay Serve Table salontafel large 72 heeft een diameter van 78 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Door de grootte valt deze tafel dan ook onder de noemer salontafels. Om een speels geheel in je interieur te creëren, kun je de salontafel en bijzettafel ook prima met elkaar combineren. Om er zo lang mogelijk plezier van te hebben, raden we je af om deze tafels in de buitenlucht neer te zetten.

Hay Serve bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Serve collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven