Naar boven

HAY Ruban

In de spiegels uit de HAY Ruban collectie kun je jezelf eens goed bestuderen. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. De spiegels kun je individueel van elkaar een mooi plekje geven aan de wand. Om een spiegelwand te creëren, kun je ze allemaal bij elkaar hangen waardoor er een speels effect ontstaat. Het is natuurlijk maar net hoeveel ruimte je hebt. De kleinste van het stel is zoals de naam je vast al doet vermoeden de HAY Ruban spiegel XS. Deze spiegel wordt omrand door een gekleurd lint waardoor hij direct je aandacht opeist. Heb je het lint aan de bovenkant van de spiegel al gezien? Zo kun je hem eenvoudig ophangen. Ga je toch liever voor een grotere spiegel? Wie weet sluit de HAY Ruban spiegel S aan bij jouw wensen en behoeften.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over HAY

Het Deense merk HAY is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Maar sinds de oprichting in 2003 heeft HAY al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. Rolf en Mette Hay, de grote namen achter HAY, staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met een niet-alledaags design.

Elegante HAY Ruban spiegels

Voor welke spiegel je ook kiest, het is hoe dan ook een aanwinst voor in je interieur. Deze spiegels zijn de moeilijkste niet, want ze voelen zich eigenlijk in elke ruimte wel thuis. Heb je genoeg ruimte voor een spiegel? Dan is de HAY Ruban spiegel L een prachtexemplaar die je een mooi plekje kunt geven boven de bank in je woonkamer of boven de salontafel in je hal. Wie weet heb jij nog wel een veel mooier plekje op het hoog. Hij is 43,5 centimeter breed en 13,5 centimeter hoog. Mocht je toch meer op zoek zijn naar een vierkante spiegel, dan kan de HAY Ruban spiegel L vierkant je daar prima bij helpen. Hij is niet te groot en niet te klein met een breedte van 26 centimeter, een hoogte van 26 centimeter en een diepte van 1 centimeter. Om je van de hele collectie op de hoogte te stellen, stellen we je ook graag voor aan de HAY Ruban spiegel M.

HAY Ruban bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Ruban collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke spiegel uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY Ruban spiegel uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.