Hay Paper Mat

In de Hay Paper Mat collectie vind je vloerkleden die je interieur extra comfort bieden en sfeer geven. Kenmerkend voor deze collectie is dat de vloerkleden van papier zijn gemaakt. Deze papiervezels zorgen voor een dik draad en een stevig vloerkleed waar je jarenlang plezier van hebt. Het Hay Paper Mat vloerkleed 90x120 is daar een goed voorbeeld van. Dit vloerkleed komt uitstekend tot zijn recht in vrijwel elk interieur. Dit komt door het design in neutrale kleuren waardoor hij zich eenvoudig aanpast aan de omgeving. De basiskleur is natuurlijk bruin en die wordt gecombineerd met citroengeel, mintgroen of lavendelblauw. Begin je het vloerkleed een beetje zat te worden? Dan draai je hem gewoon om. Het vloerkleed kun je aan beide kanten gebruiken. Ideaal voor de mensen die snel uitgekeken zijn op producten die ze kopen. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Papieren Hay Paper Mat vloerkleden

Voor degenen die over een kleinere ruimte beschikken, kan het Hay Paper Mat vloerkleed 60x90 goed van pas komen. Dit vloerkleed heeft een lengte van 90 centimeter en een breedte van 60 centimeter. Naast dat dit vloerkleed heel toegankelijk is, heeft het nog veel meer voordelen. Het zorgt net voor dat beetje extra warmte in je huis. Ook wordt het geluid uitstekend gedempt. Dit is vooral handig als je in een appartement woont. Door een kleed aan te schaffen, creëer je ook eenvoudig een samenhangend geheel. Kortom, een zithoek waar je graag zit met je familie en vrienden. Is er niet genoeg plek? Geen probleem, dan neem je plaats op het vloerkleed.

Hay Paper Mat bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Paper Mat collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven