Hay New Order

Met de Hay New Order kasten zorgt ontwerper Stefan Diez voor een frisse blik op kasten en hoe wij deze meubelstukken inrichten. En daar is het inmiddels hoog tijd voor. Want nu we anders met informatie omgaan, bergen we spullen ook anders op. Een Hay New Order kast is je beste vriend als het gaat om het bewaren van de dingen waar we gehecht aan zijn. Voor deze lievelingsspulletjes wil je namelijk de ideale kast, en met Hay New Order kun je die helemaal zelf creëren. Wil je een brede, lage Hay New Order kast om tegen een lange muur te zetten? Of juist een hoge kast om alle verticale ruimte te gebruiken? Het kan allemaal met Hay New Order. Breedte, hoogte, deurtjes, dat besluit je allemaal zelf. Zodat je de kastruimte krijgt die jij nu nodig hebt. Met de Hay New Order kasten breekt een nieuwe inrichting van kasten aan.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voorbeeldfunctie

Het Deense merk Hay is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Maar sinds de oprichting in 2003 heeft Hay al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. De About A Chair stoelen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de bekende stoelenreeksen, en ook textiel als kussens, dekbedden en theedoeken heeft een plekje gevonden bij menig designliefhebber. De missie van Hay is het ontwerpen van betaalbaar design, gebaseerd op de Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60 maar met een eigentijdse twist. Met inspiratie uit de architectuur en technologie en spraakmakende samenwerkingen, is Hay klaar voor het moderne leven. De Hay New Order kast is hier het perfecte voorbeeld van.

Hay New Order: het antwoord op verandering

Sinds de digitale revolutie lezen we de krant op een tablet, luisteren we muziek overal en staan onze schrijfsels online. We hebben daarom geen kastruimte meer nodig voor onze administratie, video’s, of fotoalbums. Digitale ontwikkelingen maken dat we radicaal anders met meubels omgaan. Hay New Order is het antwoord op deze ‘revolutie’. Omdat iedereen anders bewaart, is een standaardkast niet meer toereikend. Ben je op zoek naar een kast voor je lievelingsboeken, maar wil je ook rommel verbergen? Dan is de Hay New Order boekenkast met deuren 100 cm charcoal iets voor jou. En ben je op zoek naar een vrolijke scheidingswand, waar je ook al je keukenspullen in kwijt kan? Kijk dan naar de Hay New Order kast met 6 bakken 200 cm yellow. Zit jouw ideale kast er niet bij? Niet getreurd, dan ontwerp je die kast gewoon zelf.

De hoogte in met Hay New Order

Bij het ontwerpen van de Hay New Order kast nam Stefan Diez een industrieel uitgangspunt. Dat leidde tot het gebruik van bijzondere materialen, zoals aluminium in plaats van hout. Het lichte maar stevige aluminium zorgt voor een Hay New Order kast met afmetingen die een houten kast nooit zal kunnen bereiken. Zo kan je je boeken en andere zware spullen kwijt in de Hay New Order boekenkast 150 cm charcoal, zonder dat de planken doorbuigen. Vind jij de Hay New Order boekenkast met 7 planken charcoal 100 cm al breed? De Hay New Order kast met 6 bakken 200 cm is twee keer zo breed!

Ook de keuze is reuze

Naast veel ruimte biedt Hay New Order ook veel keuze. Ga je bijvoorbeeld voor klassieke kleuren of juist een felle tint? In plaats van planken kun je daarnaast ook kiezen voor bakken met een opstaande rand. Zo geef je je Hay New Order kast meer body en staan je spulletjes beschermd. Met panelen in verschillende houtkleuren maak je de kast gesloten, en met de handige schuifdeurtjes sluit je de kast helemaal af. Hay New Order past overal, want je kan met speciale onderdelen ook de kast aan de muur hangen of bouwen als een hoekkast. Kijk op de configurator om alle mogelijkheden van Hay New Order te ontdekken en je perfecte kast te ontwerpen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag.

Hay New Order bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elke Hay New Order kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Hay New Order kast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Hay New Order kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders heeft naast de Hay New Order collectie nog meer kasten.

Naar boven