Hay Mirror Mirror

Zoals de naam je vast al doet vermoeden, vind je in de Hay Mirror Mirror serie verschillende spiegels waarin je jezelf van top tot teen kunt bestuderen. De Hay Mirror Mirror spiegel rond is daar een mooi voorbeeld van. Deze spiegel heeft een diameter van 16 centimeter en een hoogte van 27 centimeter. Door het compacte formaat, neem je hem eenvoudig overal mee naartoe. Geef hem een mooi plekje op je kaptafel, berg hem op in je handtas of leg hem gewoon ergens neer in je woonkamer. Dit handige spiegeltje mag gezien worden door het fraaie design. Het is in elk geval wel duidelijk dat dit een ontwerp uit de collectie van het Deense merk Hay moet zijn. Het minimalistische ontwerp is erg typerend voor dit merk dat een groot aantal liefhebbers heeft. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Hay Mirror Mirror spiegels: spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Een ronde spiegel, of toch een vierkante? In deze collectie vind je ze allebei. Daarom stellen we je ook graag voor aan het vierkante exemplaar: de Hay Mirror Mirror spiegel vierkant. Ook deze spiegel is een lust voor het oog. Hij is gemaakt van aluminium en is prachtig afgewerkt met messing. De zachte kleurtjes van deze spiegel zijn ook erg typerend voor het Scandinavische design. Het maakt niet uit voor welke spiegel je kiest, want ze vervullen beide de belangrijkste functie: jezelf onder een vergrootglas leggen. Zo weet je in elk geval hoe je voor de dag komt wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. 

Hay Mirror Mirror bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Mirror Mirror collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Hay Mirror Mirror gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven