Naar boven

HAY Lup

Voor een romantische avond of een driegangendiner haal je de kandelaars uit de HAY Lup collectie in huis. Stuk voor stuk zijn het prachtige pronkstukken. Neem bijvoorbeeld de Lup Square kandelaar. Deze kandelaar verbindt het oneindige met het eindige. Gelukkig komt er nooit een einde aan, aan deze kandelaar. Is je kaars op? Dan zet je er heel eenvoudig een nieuwe in. Hij is niet alleen leuk voor bij jouw op de tafel, maar ook om als cadeau te geven. De Lup serie van HAY heeft ook kandelaars die je aan de muur hangt. De HAY Lup Wall Half-round kandelaar is een ouderwetse kandelaar in een modern jasje. Je hangt hem op in de hal, woonkamer of slaapkamer. In verschillende vormen is deze kandelaar verkrijgbaar. Voor welke kandelaar ga jij? 

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals, Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels. Voor het ontwerp van de HAY Lup collectie is Shane ingeschakeld. Hij ontwierp al eerder producten voor het Deense merk Menu. De door hem ontworpen HAY Lup Triangle kandelaar is één van de bestverkochte kandelaars bij Flinders.

Bling bling HAY Lup kandelaren

Je tilt je interieur naar een hoger niveau met de Lup Wall Oblong kandelaar. Deze gouden blikvanger geeft jouw muur een goud randje. Om lang te kunnen genieten van deze kandelaar, is het schoonmaken van de beauty geen overbodige luxe. Je kunt hem eenvoudig schoonmaken door het kaarsvet te verwijderen met kokend water. Pas wel op dat je dat je geen scherpe objecten gebruikt bij het schoonmaken. Doordat de kandelaar gemaakt is van messing, kan dit namelijk de oppervlakte beschadigen. De speelse lijnen van de Lup Wall Triangle kandelaar maken hem net weer even wat anders. Deze kandelaar is een stuk kleiner dan de HAY Lup Wall Round kandelaar. De Wall Round kandelaar heeft een hoogte van 23,5 centimeter en is daarmee de op één na langste van deze serie. Door de verschillende hoogtes met elkaar te mixen, creëer je een mooi effect op jouw muur.

HAY Lup collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke kandelaar uit de HAY Lup collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar uit de HAY Lup collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kandelaar uit de HAY Lup collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.