Hay Kaleido

Met de Hay Kaleido serie geeft Hay zijn eigen draai aan het bekende dienblad. Deze geometrische dienbladen zijn ontzettend veelzijdig en gemakkelijk met elkaar te combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik bijvoorbeeld het Hay Kaleido dienblad large als opbergvak voor je post. En zoek je een oplossing voor je rondslingerende sleutels? Dan biedt het kleinere Kaleido dienblad small de perfecte uitkomst. Natuurlijk kun je ook je bezoek verrassen met een verfrissend drankje, gepresenteerd op een van de prachtige dienbladen uit de Hay Kaleido serie. Of gebruik een Kaleido dienblad als fruitschaal: dit staat zo vrolijk en uitnodigend dat jij je portie fruit van de dag zeker haalt!

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Hay design

Hay is een jong designlabel uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2002 drukken de ontwerpers van Hay een stempel op de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. Hay staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, zoals de Hay Kaleido dienbladencollectie die geïnspireerd is op een caleidoscoop. Een andere bekende collectie van Hay is de About A Chair (Hay AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling, vinden met hun eenvoudige en pure vorm een plekje in elk interieur.

De hoeken van Hay Kaleido

In een modern huis mag een geometrisch element niet ontbreken. Dat vond Hay-designer Clara von Zweigbergk ook, en zo kwam de Hay Kaleido dienbladenserie op de markt. Een ruitvorm, zeshoek, aangepaste ruitvorm en rechthoekige honingraatvorm vormen de basis van deze dienbladenreeks. De zeshoek is in twee formaten verkrijgbaar: Hay Kaleido dienblad x-large en Hay Kaleido dienblad small. Elke kleinere vorm past weer in de grotere vorm, waardoor je oneindig veel variaties kunt verzinnen. Leef je dus uit met de verschillende vormen en formaten. En ben je uitgekeken op een bepaalde opstelling? Dan schuif je in een handomdraai de dienbladen in een andere vorm. Net als bij een caleidoscoop!

Kalme kleur of knaleffect

Hopelijk heb je geen last van keuzestress, want met maar liefst twaalf kleuren valt er in de Hay Kaleido collectie meer dan genoeg te kiezen! Ga je voor een gedempt kleurenpalet? Denk dan eens aan het Hay Kaleido dienblad x-large mint, gecombineerd met het Kaleido dienblad medium jade en het kleinste Kaleido dienblad x-small abrikoos. Wil je de dienbladen als echte blikvanger gebruiken, dan zijn er genoeg knalkleuren die je aandacht opeisen. Kies bijvoorbeeld voor het Hay Kaleido dienblad large rood, zet daarop het medium dienblad in het groen en maak het plaatje af met een x-small dienblad in het geel. Het mooie is dat de kleuren van Hay Kaleido zo op elkaar afgestemd zijn dat je nooit mis kan grijpen. Rood met aubergine en geel? Ga ervoor, en creëer een verassend effect.

Hay Kaleido bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elk Hay Kaleido dienblad kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hay Kaleido en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Hay Kaleido serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Hay Kaleido gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven