Naar boven

Actie: -20% op selectie eettafels en eetkamerstoelen van HAY en -20% op voorradige items uit de Palissade collectie

Je ontvangt nu 20% korting op heel veel eettafels en eetkamerstoelen van HAY. De actie geldt t/m 31 oktober. Je profiteert ook van 20% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY. 

Sorteren op

1-36 van 247 producten

Welke items vind je in de HAY Dining Campaign?

De HAY Dining Campaign actie geldt op veel eettafels en eetkamerstoelen in de standaarduitvoering. Het gaat om deze tafels: de Copenhague CPH eettafels (CPH20, 25, 30 en 30 extendable), de Tilt Top tafel, de Table T12 tafel, de New Order Tafel, de Pyramid 01 tafel, de Pyramid 02 tafel, de AAT 10 tafel, de AAT 15 tafel, de AAT 20 tafel, de Copenhague CPH Deux 220 tafel, de Triangle Leg tafel en de Loop Stand tafel. Bij deze actie horen de volgende eetkamerstoelen: de About a Chair stoel (AAC 08, AAC 09, AAC 10, AAC 11, AAC 12, AAC 13, AAC 16, AAC 17, AAC 18, AAC 19, AAC 20, AAC 21, AAC 22, AAC 23, AAC 26, AAC 27, AAC 21 Soft, AAC 121 Soft, AAC 121 Soft Duo, AAC 23 Soft, AAC 123 Soft, AAC 123 Soft Duo, AAC 27 Soft, AAC 127 Soft, AAC 127 Soft Duo, AAC 12 Eco en AAC 22 Eco), de Petit Standard stoel, de J-Serie stoelen, de Revolt stoel, de Result stoel, de Neu stoel (Neu 10, Neu 10 gestoffeerd, Neu 12, Neu 12 gestoffeerd, Neu 13 en Neu 13 gestoffeerd) en de Soft stoel (Soft Edge 10, Soft Edge 10 gestoffeerd, Soft Edge 12, Soft Edge 12 gestoffeerd, Soft Edge P10 en Soft Edge P10 gestoffeerd).

Over HAY

Het Deense designlabel HAY werd in 2002 door Mette en Rolf Hay opgericht en is sinds het begin al ongekend populair. In de collecties van HAY kom je designmeubelen, woonaccessoires en lampen met een vrolijk karakter tegen die perfect binnen de huidige tijdgeest passen. Dit designlabel staat vandaag de dag vooral bekend om de About a Chair collectie van ontwerper Hee Welling en biedt tegelijkertijd zoveel meer. HAY werkt samen met verschillende, internationale ontwerpers die hun inspiratie uit kunst, architectuur en mode halen. Dit resulteert in een alomvattende collectie die je zowel in woonruimtes als in werkruimtes en openbare ruimtes kunt plaatsen. De ruime collectie sluit naadloos aan op de designfilosofie van HAY om hoogwaardige designproducten voor een zo’n groot mogelijk publiek aan te bieden.

About a Chair stoelen en Copenhague tafels van HAY

De About a Chair stoel van HAY, wie kent hem niet? De stoel heeft een uniek ontwerp dat eenvoud en Deens design feilloos met elkaar combineert. Dit maakt dat de stoel de perfecte stoel is voor in iedere ruimte. Inmiddels zijn er talloze uitvoeringen van de stoel uitgekomen variërend van een eikenhouten onderstel tot zelfs een volledig gestoffeerde zitkuip. De About a Chair stoel is uitgegroeid tot een icoon dat in zoveel variaties verkrijgbaar is dat er altijd wel een is die bij jou past. Je combineert de stoelen bijvoorbeeld perfect met de Copenhague tafels van HAY die zijn ontworpen door de broers Ronan en Erwan Bouroullec. De tafels combineren eenvoudige, strakke lijnen, natuurlijke materialen en stijlvolle afwerkingen. Deze gouden combinatie maakt de tafels voor ieder interieur geschikt. 

HAY Dining Campaign bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij een groot aantal producten van HAY uit de Dining Campaign met 20% korting kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van HAY veilig en vertrouwd online bestelt. 

HAY