Naar boven

HAY Hackney

In de HAY Hackney collectie vind je verschillende zitmeubels waarop je helemaal tot rust komt. Een voorbeeld daarvan is de HAY Hackney fauteuil. Deze fauteuil nodigt je direct uit zodra hij je ziet. En jij neemt die uitnodiging vast en zeker graag aan, want hij zit heerlijk. De zitting is gemaakt van polyurethaanschuim en is daardoor supercomfortabel. Je kunt deze fauteuil nog comfortabeler maken door enkele kussens van HAY toe te voegen die je erbij kunt kopen. Dat is niet het enige, want deze kussens maken de fauteuil nog mooier. Eigenlijk stel je dit zitmeubel helemaal naar je eigen wens samen. Je hebt namelijk de keuze uit een aantal verschillende stofsoorten én kleuren. Weet jij al waar je deze overheerlijke fauteuil neer zou zetten? Gelukkig voelt hij zich eigenlijk overal wel thuis: van de woonkamer tot aan de slaapkamer. 

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Overheerlijke HAY Hackney banken

Naast fauteuils vind je ook verschillende banken die comfort net zo goed hoog in het vaandel hebben. De HAY Hackney Sofa bank 2-zits is daar een mooi voorbeeld van. Er is in elk geval plek voor twee of drie personen. Toch kun je deze bank ook voor jezelf opeisen, want je komt echt helemaal tot rust. Dit kleurrijke exemplaar heeft een breedte van 200 centimeter, een diepte van 96 centimeter en een hoogte van 75 centimeter. Ga je toch liever voor wat extra gezelligheid? Kies dan voor de HAY Hackney Sofa bank 3-zits. Op deze bank kun je eenvoudig met het hele gezin genieten van jullie lievelingsfilm of favoriete programma. De kussens op deze bank maken het er niet makkelijker op om op te staan van deze bank.

HAY Hackney bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Hackney collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.