Naar boven

HAY Gym

Op zoek naar een plek waar je eenvoudig je badjas aan ophangt, of misschien wel een broek die moet drogen? Dan kijk je vast je ogen uit in de HAY Gym collectie. In deze collectie vind je wandhaken in verschillende groottes en kleuren. De kleinste van het stel is de HAY Gym haak small. Deze haak heeft een diameter van 9,5 centimeter, maar toch kun je er genoeg aan kwijt. Denk bijvoorbeeld eens aan je jas(sen) of sieraden. Voor welke grootte je ook kiest, de haken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, lichtgrijs, naturel en mintgroen. Zo kun je het zo speels maken als je zelf wilt. Wie weet heb je meer plekken nodig waar je wat spullen aan op kunt hangen? Dan hang je er toch een aantal aan eenzelfde wand. Zo simpel kan het zijn. En het resultaat mag er wezen. Kortom, een functionele wand waar je vrolijk van wordt. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Stijlvolle Gym haken van HAY

De grootste wandhaak is de HAY Gym haak large. Deze haak heeft een diameter van 18 centimeter. Hierdoor kun je net wat grotere of meer spullen kwijt aan een haak. Zo’n wandhaak hang je eenvoudig op. Je schroeft de houder aan de muur, hangt de haak op en draait het in zijn geheel nog even aan. En klaar ben je. Het bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd. De HAY Gym haak medium heeft een diameter van 12,5 centimeter. Door de verschillende wandhaken, zowel in grootte als kleur, met elkaar te combineren, creëer je een prachtige, functionele en speelse wand. Buiten kunnen ze ook goed van pas komen. Toch raden we je aan om ze alleen binnen te gebruiken, omdat ze niet gemaakt zijn voor in de buitenlucht en er daarom ook niet mooier op worden.

HAY Gym bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Gym collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.