Hay Fray

Fleur je je interieur graag wat op met enkele sierkussens? In de Hay Fray collectie vind je sierkussens die een aanwinst zijn voor je interieur. Deze sierkussens kun je een mooi plekje geven op je bank, in je vensterbank of op een van je stoelen. Naast dat het plaatjes zijn om naar te kijken, geven ze je ook dat beetje extra comfort dat je verdient. De kleinste van het stel is het Hay Fray kussen 45x30. Dit kussen heeft een lengte van 45 centimeter en een breedte van 30 centimeter. Haal je graag een bijzonder vormgegeven kussen in huis? Dan zit je in deze collectie goed, want de kussens zijn voorzien van een fraai ontwerp en originele kleuren: amber, grijs en groen. Wil je meer weten over deze collectie van Hay? Lees dan snel verder! 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Echte eyecatchers: de Hay Fray kussens

De kussens uit deze collectie eisen vrijwel direct je aandacht op. Dat is niet gek, want de keuze voor de kleur en het materiaal maakt het plaatje compleet. Het Hay Fray kussen 50x50 is een elegant kussen die op elk meubel wel tot zijn recht komt. Je zou deze kussens bijvoorbeeld ook een plekje kunnen geven op je opgemaakte bed. Deze kussens nodigen je direct uit om plaats te nemen op je bank. En dat verdien je na een lange dag werken, maar ook in het weekend natuurlijk. Naast het comfort, zorgen deze kussens ook voor wat extra sfeer in je woning. Kortom, hartstikke gezellig dus.

Hay Fray bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Fray collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven