Hay Elephant

In de Hay Elephant collectie vind je verschillende bijzettafels die in elke ruimte tot hun recht komen. Maar waar komt de naam van deze collectie vandaan? Als je goed kijkt, hebben de bijzettafels wel wat weg van een voet van een olifant. De Hay Elephant Table bijzettafel small 34 oogt vanuit elke hoek weer net wat anders. Kijk je er recht op? Dan zie je ontzettend slanke tafelpoten. Wanneer je er vanuit een hoek naar kijkt, zie je dat het stevige tafelpoten zijn. Zo ben je er in elk geval zeker van dat je een echte designbijzettafel in huis haalt. Door het compacte formaat kun je deze bijzettafel vrijwel overal kwijt. Wil je meer over deze serie bijzettafels te weten komen? Lees dan snel verder!  

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Uniek vormgegeven Hay Elephant bijzettafels

Voor welke bijzettafel je ook kiest, je bent in elk geval verzekerd van een prachtig vormgegeven item die je aandacht direct opeist. En dat is ook niet gek. Het tafelblad loopt aan de onderkant schuin af waardoor dit prachtig aansluit op de tafelpoten. De Hay Elephant Table bijzettafel large 50 heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 38 centimeter. Om het plaatje compleet te maken, kun je er ook voor kiezen om beide bijzettafels uit deze serie met elkaar te combineren. Ze hebben namelijk een andere hoogte en een andere diameter waardoor je welke ruimte dan ook een speelse twist geeft.

Hay Elephant bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Elephant collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven