HAY

In 2002 werd het Deense merk HAY opgericht. Hun ambitie? Hedendaagse meubels maken. En het doel dat HAY toen voor ogen had is nog steeds hetzelfde: designmeubels ontwerpen die voor iedereen en voor ieder interieur toegankelijk zijn. Nationaal en internationaal, voor de meest industriële interieurs en exact de tegenovergestelde stijlen. Inmiddels werkt HAYsamen met een groot aantal ontwerpers waaronder Depping & Jørgensen, Silo Studio en Thomas Jenkins. En dat zijn slechts enkele namen van de grote groep getalenteerde mensen met wie HAY samenwerkt. In 2011 won HAY het Dutch Design Award voor de Best Consumer Product, voor de Scholten & Baijngs collectie. En net als de vele ontwerpers, is dit slechts een van de vele prijzen die HAY won met zijn design.

Kubistische HAY Eiffel salontafels

Ieder huis heeft een aantal meubelstukken die bijna altijd aanwezig zijn. Een eettafel, een kast en een bed zijn enkele van die onmisbare meubels net als een bijzettafeltje voor je kopjes, tijdschriften of telefoon(s). De HAY Eiffel salontafel 110x50 is een bijzonder geschikte keuze voor zo’n onmisbaar meubelstuk. Het kubistische karakter van de salontafel zorgt voor een ruimtelijk gevoel dat diepte creëert in je interieur en de fijne lijnen zorgen voor een strak detail. Allemaal eigenschappen die terugkomen in de andere varianten van deze salontafels en die ook niet ontbreken in de Square kasten. Welke salontafel komt in jouw interieur het best tot zijn recht?

HAY Eiffel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Eiffel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.