Hay Dot Carpet

De Hay Dot Carpet familie is een unieke serie vloerkleden van het Nederlandse duo Scholten & Baijings. De Dot Carpets vloerkleden zijn in drie maten verkrijgbaar: 80x100, 120x170 en 150x200cm. De patronen op de kleden zijn allemaal verschillend en zijn te herkennen aan de felle kleuren en het unieke lijnenspel. De vloerkleden zijn genoemd naar het kleurenpatroon. Neem bijvoorbeeld het Hay Dot Carpet vloerkleed Electric green. Dit vloerkleed bestaat uit meer dan duizend vilten bolletjes. Hij is gemaakt van 100% wol net zoals alle andere vloerkleden van de Hay Dot Carpet collectie. De vloerkleden houd je goed schoon door ze te reinigen met een krachtige stofzuiger. De vilten bolletjes zijn met de hand aan elkaar genaaid. We raden je aan dit niet zelf te proberen. Al met al: de HAY Dot Carpets zijn een verrijking voor je interieur.

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. Hay is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van Hay ook nog eens goed betaalbaar. Hay werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. En niet zomaar designproducten, maar blikvangers die een aanvulling zijn voor je interieur.

Speelse Hay Dot Carpets vloerkleden

Een vloerkleed is niet alleen een verrijking voor jouw interieur, maar heeft ook een paar geweldige voordelen. Ze houden je voetjes lekker warm en dempen het geluid. Daarnaast zorgen ze ook voor een samenhang van jouw meubilair. Op zoek naar een vloerkleed met een rustige basiskleur? Bekijk dan eens het Dot Carpet vloerkleed big blue van Hay. Naast de basiskleur op dit vloerkleed zorgt de felgekleurde blauwe lijn ervoor dat dit vloerkleed niet saai is. Wist je dat de vloerkleden uit de Dot Carpet serie uit meer dan duizend balletjes bestaan? De naam zegt het eigenlijk al. Tel maar eens alle bolletjes op het Poppy red vloerkleed van Hay. Dit vrolijke vloerkleed kun je in de woonkamer neerleggen, maar ook in de slaapkamer komt hij goed tot zijn recht.

Hay Dot Carpet collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elk vloerkleed uit de Dot Carpet collectie van Hay kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed uit de Dot Carpet serie van Hay en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerkleed uit de Hay Dot Carpet collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Hay Dot Carpet gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 72 beoordelingen.

Naar boven