Hay dienbladen

Een Hay dienblad stopt de Fun in Functioneel. Want Hay dienbladen zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar zijn ook verkrijgbaar in talloze geometrische vormen en vele vrolijke kleuren. Ontwerper Clara von Zweigbergh heeft de Kaleido serie voor Hay ontworpen. Het idee van het Hay Kaleido dienblad small en Hay Kaleido dienblad large zijn ontleend aan de caleidoscoop. Net als met dit apparaatje heb je met een handomdraai een geheel nieuwe samenstelling van de dienbladen. Leg ze naast elkaar op tafel als dienblad of gebruik ze als opbergplek voor papieren, sleutels en pennen. Zo heb je nooit meer rondslingerende spullen én heb je een opvallend object in huis. Een win-win situatie!

Hay design

Hay is een jong designlabel uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2002 drukken de ontwerpers van Hay een stempel op de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. Hay staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. Hay weet bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Het interessante is dat de ontwerpers nooit een opdracht meekrijgen. Ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, zoals de Hay Kaleido dienbladencollectie die geïnspireerd is op een caleidoscoop. Een andere bekende collectie van Hay is de About A Chair (Hay AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling, vinden met hun eenvoudige en pure vorm een plekje in elk interieur.

Mix and Match

Kan je niet kiezen welk dienblad van Hay je het mooist vind? Mooi! Want met de Hay Kaleido dienbladen hoeft dit zeker niet. Gebruik het Hay Kaleido dienblad medium als basis om de mooiste kleur- en vorm combinaties te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Hay Kaleido dienblad x-small is namelijk verkrijgbaar in maar liefst elf vrolijke kleuren. Elke kleinere vorm past weer in de grotere vorm, waardoor je oneindig veel variaties kunt verzinnen. Leef je dus uit met de verschillende vormen en formaten. En ben je uitgekeken op een bepaalde opstelling? Dan schuif je in een handomdraai de dienbladen in een andere vorm. Voor de grootste uitdagingen in huis is het Hay Kaleido dienblad x-large de redder in nood. Met een breedte van 45 cm kan je met dit Hay dienblad veel spullen tegelijk meenemen.

Modieuze Marmeren dienbladen van Hay

Hou je meer van eenvoud, ga dan voor het Hay Marble Tray dienblad, gemaakt van marmer. Dit elegante stukje steen staat prachtig bij elk interieur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je de juiste keuze maakt, met marmer kan je simpelweg niets fout doen. Zeker als je weet dat het Hay dienblad is gemaakt van hoogstaand Italiaans Carrara marmer. Er is eigenlijk maar een keuze die je hoeft te maken, ga je voor de grote of voor de kleine variant? Small heeft een breedte van 22 centimeter, een diepte van 22 centimeter en een hoogte van 4,5 centimeter. Large heeft een breedte van 54,5 centimeter, een diepte van 25,5 centimeter en een hoogte van 4,5 centimeter.

Hay dienblad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij elk Hay dienblad kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Hay dienblad en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Hay dienblad, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Hay
Naar boven