Sorteren op

1-2 van 2 producten

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Kleurrijke HAY Colour Carpet vloerkleden

De vloerkleden uit deze collectie zijn gemaakt van 100% Nieuw Zeelandse wol. De onderkant van het vloerkleed is gemaakt van 100% katoen. Het HAY Colour Carpet 02 vloerkleed 170x240 mag je ook niet missen. Nou is dat ook niet mogelijk, want wanneer je dit vloerkleed ziet is het vrijwel direct liefde op het eerste gezicht. En dat is niet gek, want de keuze voor de combinatie van deze kleuren is prachtig. De vloerkleden uit deze collectie hebben een lengte van 240 centimeter en een breedte van 170 centimeter. Het ontwerpersduo Scholten & Baijings heeft er alles aan gedaan om deze vloerkleden om te toveren tot echte kunstwerken. Het resultaat mag er wezen.

HAY Colour Carpet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Colour Carpet collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.