Hay bloempotten

Om je woning een natuurlijke, groene uitstraling te geven, zet je je lievelingsplanten in een van de Hay bloempotten. Deze collectie laat je de mooiste items zien waar je een of meerdere van de planten die je op het oog hebt in kunt zetten. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, stellen we je voor aan de Hay Flowerpot XXXL bloempot. Deze bloempot heeft een diameter van 34 centimeter en een hoogte van 32 centimeter. Heb jij al een idee waar deze bloempot een mooi plekje kan innemen in jouw interieur? Van de slaapkamer tot de woonkamer: er zit vast een plekje bij waar een van deze Hay bloempotten fantastisch tot zijn recht komt.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Hay design

Hay is een Deens designmerk dat al jarenlang met succes aan de weg timmert en inmiddels wereldwijde bekendheid heeft in de designbranche. In 2003 zagen Rolf en Mette Hay het licht en richtten ze Hay op. Het duurde niet lang of de eerste collectie volgde en de populariteit nam vrijwel direct toe. Door het gevarieerde aanbod kun je eigenlijk voor elk ‘woonprobleem’ wel een passend product in het assortiment van Hay vinden. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld lampen, barkrukken en banken, maar ook handdoeken en bijzettafels. Een gevarieerd aanbod waarmee je alle kanten op kunt. En elk ontwerp kenmerkt zich wel door het typische Scandinavische minimalisme, de tijdloze ontwerpen en het betaalbare aspect.  

Hay bloempotten voor jouw interieur

Het is handig om te weten dat deze Hay bloempotten liever niet in de buitenlucht staan. Ze zijn gemaakt met het oog op binnen. De bloempotten zijn gemaakt van polystone. Dat is een mengsel van gemalen steen en kunsthars wat de bloempotten een soort betonlook meegeeft. Door de keuze voor deze materialen is de bloempot licht van gewicht waardoor je hem eenvoudig plaatst op de plek die jij voor ogen hebt. Je kunt het grote exemplaar ook prima combineren met de Hay Flowerpot XXL bloempot voor een speels effect en een gezellig geheel. Elke bloempot wordt geleverd met een bijpassende schotel waar je hem op kunt zetten.

Hay bloempotten bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle Hay bloempotten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Hay
Naar boven